Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Ti beadatjátok a Rota vírus...

Ti beadatjátok a Rota vírus elleni oltást? érvek és ellen érvek?

Figyelt kérdés
nem tudok dönteni....egyik nap azt mondom igen,de a másik nap már nem is tűnik olyan jó ötletnek. ti mit gondoltok? most vonatkoztassunk el a pénztől.
2013. szept. 29. 08:12
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
35%
Bocsánat, a link valóban elkerülte a figyelmemet, de ettől még nagyon nem értek veled egyet. Nem ítélkeztem, leírtam a véleményem. Egyet viszont leszögeznék. Neked én nem vagyok "Drága". Ezt a stílust tartogasd a hasonló kaliberű ismerőseidnek. Köszönöm.
2013. szept. 30. 09:33
 22/28 anonim ***** válasza:
24%

... "mérgekről való okoskodást"...ahogy te beszélsz a másikkal, azt kapod vissza.

Nem kell támadni és lenéző hangnemben beszélni. Pláne ha valamihez konkrétan nem értesz. Fogadd el , hogy másnak más a véleménye. Mert te támadsz, viszont én alá tudom támasztani (csak mert idegen vagy azért nem küldöm el a levelezésemet a védőoltásokért felelős kedves személlyel),míg te nem tudod alátámasztani, hogy jót teszel a gyerekeddel a védőoltások miatt. Mégsem támadlak, nem ítéllek el. Viszont ahogy velem beszélnek úgy beszélek én is az illetővel. Sajnos ez nagy hibám.

2013. szept. 30. 10:38
 23/28 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért vitatkoztok ennyire!

A kérdező érveket és ellenérveket várt, amit meg is kapott.

Egymást felesleges győzködnötök és leszólnotok, más gyermeknevelési témát meg végképp nem kéne idekeverni!

Komolyan nem értem, miért nem lehet elfogadni egymás véleményét!

Az egyik beadatta, a másik meg nem és kész. Mindketten elmondták, hogy miért és annyi. Aki ezen még tovább lovagol, az menjen inkább és lovagoljon a párján, ha már ennyi ideje és energiája van! :)))

2013. szept. 30. 11:08
 24/28 anonim ***** válasza:
0%

"Aki ezen még tovább lovagol, az menjen inkább és lovagoljon a párján, ha már ennyi ideje és energiája van! :)))"

Gondolom vicces akartál lenni...

Kedves 81%-os. "...ahogy velem beszélnek, úgy beszélek az illetővel"

Én csak megkértelek, hogy ezt a bizalmaskodó stílust velem szemben mellőzd. Én ezt nem használtam (nem szokásom ismeretleneket drágának hívni, borzasztó visszataszítónak tartom), így értelmetlen amit írtál. Legyen szép napja mindenkinek.

2013. szept. 30. 12:20
 25/28 A kérdező kommentje:
oké :) köszönöm mindenkinek a hozzászólást....hú..nem tudtam, hogy ilyen heves érzelmeket fog kiváltani ez a kérdés :) de köszönöm tényleg mindenkinek, hogy őszintén elmondta a véleményét, tapasztalatát....
2013. szept. 30. 13:22
 26/28 anonim ***** válasza:

23-as teljesen egyetértek veled. Én pl jó nevettem ezen a lovaglós beköpéseden. :D

Hiába elmondod a véleményedet itt egyesek vérre mennek h az igazukat bebizonyítsák h az a jó és a másik téved. Holott mindenki mindent másképp lát. Ezért tette fel a kérdező is a kérdést. De ahelyett h mindenki a SAJÁT véleményével foglalkozna neki esik a másiknak. Komolyan ide gyilkolni járnak egyesek. Itt élik ki a dühüket.

Kár mert nekem is van egy véleményem erről és engem is érdekelt ki h látja ezt a témát, de erre már végképp nem voltam kíváncsi h az egyik DRÁGÁMOZZA A másikat vagy épp ezotv lesőnek vagy egyebekkel sértegesse. Gratulálok büszke édesanyák lehettek magatokra.

2013. szept. 30. 13:22
 27/28 anonim ***** válasza:
48%

Senki nem drágázott volna senkit,ha nincsenek ilyen beköpések (mert éppen nem ért egyet véleménnyel), hogy ezotv-ből tájékozódnak egyesek, vagy inkább játékot vesz, mint oltást vagy mindent fontosabbnak tart, mint a saját gyermeke betegségektől való megóvását és nem oltat,mert sajnálja a pénzt. (pedig ezen hosszan lehetne vitatkozni, mi az egészséges a gyerek számára, természetesen nem szeretnék) Ezek olyan szinten sértő megnyilvánulások, hogy azt hiszem a drágám kifejezés nagyon finom, viszont minden sértettségre válasz. Ráadásul olyan dolgot vág az ember fejéhez, hogy többször kérték linkeljek. Linkeltem, mégse látja,de azért a fejemhez vágja, mert épp hőbörögni akar és lenézni.Mert ha nem ez lenne a cél, akkor alaposabban olvasna.

Én csak írtam egy hozzászólást, leírtam a véleményemet, mert kérte a kérdező. Majd elindított a a lavinát az ezotv majd a 10ezres játékok kontra oltás (ezzel felelőtlenséget éreztetve). Sajnos nem mindig lehet a bántó dolgokat szó nélkül hagyni. Pláne az ennyire bántóakat.

2013. szept. 30. 14:47
 28/28 anonim ***** válasza:
Én is hatalmas bajban vagyok oltás téren....a nagylányom rotás lett másfél évesen. Annyira legyengült, hogy kórházba került. Ott az infúziók miatt már-már jobban lett, de elkapott egy fertőzést. Lekerült a fertőzőre. Ott elkülönítve volt 3 napig (lelkileg neki is pokol) volt. Saját felelősségre hoztam haza, amikor már csak üvöltött és a lábán sem állt meg. Itthon újra antibiotikum, mert állítólag félrekezelték. Cirka másfél hónap volt a teljes gyógyulás. Azóta évente 1X rotás ( mi is az apjával :D ) 1-2 napig, de végig röhögjük már. Most a pici lányom 3 hónapos. Amikor meghallottam, hogy van ilyen oltás, rendesen lelkendeztem!!! Ha csak picit lesz kevesebb az esély erre a szőrnyűségre, már megérte. Méreg? Lehet :( de akinek nincsen elég pénze, az folyamatosan mérget etet az olcsó élelmiszerekkel...picivel több, vagy kevesebb már mindegy. Cudar világban élünk így is, úgy is....de az a véleményem, hogy csak kórházba ne kerüljön az ember!!! Ezzel viszont teszek valamit ez ellen....úgyhogy én lenyeletem vele :)
2013. okt. 15. 06:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!