Ti beadatjátok a Rota vírus elleni oltást? érvek és ellen érvek?
... "mérgekről való okoskodást"...ahogy te beszélsz a másikkal, azt kapod vissza.
Nem kell támadni és lenéző hangnemben beszélni. Pláne ha valamihez konkrétan nem értesz. Fogadd el , hogy másnak más a véleménye. Mert te támadsz, viszont én alá tudom támasztani (csak mert idegen vagy azért nem küldöm el a levelezésemet a védőoltásokért felelős kedves személlyel),míg te nem tudod alátámasztani, hogy jót teszel a gyerekeddel a védőoltások miatt. Mégsem támadlak, nem ítéllek el. Viszont ahogy velem beszélnek úgy beszélek én is az illetővel. Sajnos ez nagy hibám.
Nem értem, miért vitatkoztok ennyire!
A kérdező érveket és ellenérveket várt, amit meg is kapott.
Egymást felesleges győzködnötök és leszólnotok, más gyermeknevelési témát meg végképp nem kéne idekeverni!
Komolyan nem értem, miért nem lehet elfogadni egymás véleményét!
Az egyik beadatta, a másik meg nem és kész. Mindketten elmondták, hogy miért és annyi. Aki ezen még tovább lovagol, az menjen inkább és lovagoljon a párján, ha már ennyi ideje és energiája van! :)))
"Aki ezen még tovább lovagol, az menjen inkább és lovagoljon a párján, ha már ennyi ideje és energiája van! :)))"
Gondolom vicces akartál lenni...
Kedves 81%-os. "...ahogy velem beszélnek, úgy beszélek az illetővel"
Én csak megkértelek, hogy ezt a bizalmaskodó stílust velem szemben mellőzd. Én ezt nem használtam (nem szokásom ismeretleneket drágának hívni, borzasztó visszataszítónak tartom), így értelmetlen amit írtál. Legyen szép napja mindenkinek.
23-as teljesen egyetértek veled. Én pl jó nevettem ezen a lovaglós beköpéseden. :D
Hiába elmondod a véleményedet itt egyesek vérre mennek h az igazukat bebizonyítsák h az a jó és a másik téved. Holott mindenki mindent másképp lát. Ezért tette fel a kérdező is a kérdést. De ahelyett h mindenki a SAJÁT véleményével foglalkozna neki esik a másiknak. Komolyan ide gyilkolni járnak egyesek. Itt élik ki a dühüket.
Kár mert nekem is van egy véleményem erről és engem is érdekelt ki h látja ezt a témát, de erre már végképp nem voltam kíváncsi h az egyik DRÁGÁMOZZA A másikat vagy épp ezotv lesőnek vagy egyebekkel sértegesse. Gratulálok büszke édesanyák lehettek magatokra.
Senki nem drágázott volna senkit,ha nincsenek ilyen beköpések (mert éppen nem ért egyet véleménnyel), hogy ezotv-ből tájékozódnak egyesek, vagy inkább játékot vesz, mint oltást vagy mindent fontosabbnak tart, mint a saját gyermeke betegségektől való megóvását és nem oltat,mert sajnálja a pénzt. (pedig ezen hosszan lehetne vitatkozni, mi az egészséges a gyerek számára, természetesen nem szeretnék) Ezek olyan szinten sértő megnyilvánulások, hogy azt hiszem a drágám kifejezés nagyon finom, viszont minden sértettségre válasz. Ráadásul olyan dolgot vág az ember fejéhez, hogy többször kérték linkeljek. Linkeltem, mégse látja,de azért a fejemhez vágja, mert épp hőbörögni akar és lenézni.Mert ha nem ez lenne a cél, akkor alaposabban olvasna.
Én csak írtam egy hozzászólást, leírtam a véleményemet, mert kérte a kérdező. Majd elindított a a lavinát az ezotv majd a 10ezres játékok kontra oltás (ezzel felelőtlenséget éreztetve). Sajnos nem mindig lehet a bántó dolgokat szó nélkül hagyni. Pláne az ennyire bántóakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!