Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Ti beadatjátok a Rota vírus...

Ti beadatjátok a Rota vírus elleni oltást? érvek és ellen érvek?

Figyelt kérdés
nem tudok dönteni....egyik nap azt mondom igen,de a másik nap már nem is tűnik olyan jó ötletnek. ti mit gondoltok? most vonatkoztassunk el a pénztől.
2013. szept. 29. 08:12
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Ez a link nagyon OFF!!! Nem a kérdésre válaszol, hanem az egyik válaszadó kérésére. Ne nézd meg kedves kérdező. Nem befolyásolni akarlak. De a 83%-os válaszoló hozzáállása-viselkedése bosszantó. Én sem hordtam le, hogy ő mit tart annak, hogy "megérte" beadatni. Más a véleménye, adassa. Mindenki saját belátása szerint. De én sem hordom őt le, hogy miféle mérgeket nyom a gyerekbe önszántából. Mert énnekem ez a véleméynem, hogy méreg. De ez csak az én véleményem! Hisz olvastam rengeteget, néztem rengeteget és erre a megállapításra jutottam. Mérlegeltem, kapja el a rotát esetleg, vagy adassak be neki egy olyan védőoltást amiről nincsenek minimum 20 éves gyakorlati tapasztalatok. Én elkészítettem a saját mérlegemet, döntöttem. A kérdező megkérdezte beadatjuk e, én válaszoltam nem. Persze nyilván egy kis érv-ellenérv is kell hozzá. De tartsuk tiszteletben egymás döntését.

Biztonsági öv...hát ez marha nagy baromság, összehasonlíthatatlan!!!

2013. szept. 29. 10:40
 12/28 anonim ***** válasza:
Nekem egyik barátnőm kisfia került kórházba..nem a rota miatt.De ő mesélte, hogy ott 5 kisgyerek volt bent rota vírussal, abból 4 megkapta előtte a vakcinát..hát ekkor döntöttem el, hogy semmit nem kapnak a gyerekeim a kötelezőkön kívül.
2013. szept. 29. 10:48
 13/28 anonim ***** válasza:
Gyerekorvos javaslatára nem adattuk be.
2013. szept. 29. 11:36
 14/28 anonim ***** válasza:

Elsőnek beadattuk, mégis elkapta.

Másodiknak beadattuk, de kibukta kétszer is!!! Nem volt rotás.

Harmadik nem kap.

2013. szept. 29. 11:42
 15/28 anonim ***** válasza:

Egyik gyereknek sem adattam be, mert számomra nem volt meggyőző, hogy pontosan miért is lenne jó. Nem vagyok megrögzött oltásellenes, de ezt és a bárányhimlő ellenit egy nagy lehúzásnak tartom.

Sógoromék mindkét gyereküknek beadattak mindent és tényleg úgy van, ahogy írta már más is: tök gyenge a gyerekek immunrendszere, pedig egészségesen táplálkoznak és sokat vannak levegőn.

Az én gyerekeimmel meg volt olyan, hogy amikor kidőlt a 3/4 ovi (a dadusokkal együtt) egy hányós-hasmenéses vírus miatt, akkor ők vígan jártak és semmi bajuk nem volt.

2013. szept. 29. 15:04
 16/28 anonim ***** válasza:
biztonsági öves meg ezo-s marhaság az nagyon jó.gratulálok.azért mert én személy szerint nem adattam be le kell pontozni?nem mondtam hogy ne adassa be a másik.ha nyugodtabb akkor adja.de ha valaki nem úgy viselkedik mint egy ''tökéletes anya'' akkor az már rossz.mert nem ad a gyereknek minden sz*rt??nem is kötelező..
2013. szept. 29. 17:14
 17/28 anonim ***** válasza:
50%
Beadattuk. Ha legalább az esélyt meg tudom adni a gyerekemnek, hogy ne kapja el vagy ha el is kapja könnyebben átvészelje, akkor én ezt az esélyt megadom. Felesleges ezen veszekedni, nem gondolkodunk egyformán. Van, akinek a rezgős pihenőszék és a 60. játék a fontosabb, van, akinek ez.
2013. szept. 29. 19:52
 18/28 anonim ***** válasza:
50%

Senki nem veszekszik, de a beszólásokat sem igazán tolerálom.

"Van, akinek a rezgős pihenőszék és a 60. játék a fontosabb, van, akinek ez."

Ez azért durva. Nincs rezgős pihenőszékünk,sőt semmilyen se volt, elvolt a földön matracon, aztán meg hadd másszon. Ha valaki méregnek tartja az oltást és nem adatja be az nem jelenti azt, hogy játékokra és marhaságokra költi. Nagyon gáz az ilyen megnyilvánulás.

2013. szept. 29. 19:59
 19/28 anonim ***** válasza:
41%
Kedves Utolsó. Számtalanszor hallottam már olyat, hogy a sok felesleges kacatot több tízezerért megveszik a szülők, de a rota elleni oltásra közlik, hogy nagyon drága. Ez tény, na de kinek mi a fontosabb. Akinek nem inge nem veszi magára, ugye? Egyébként azt hiszem több helyen olvastam már tőled ezt a mérgekről való okoskodást, mindenféle alátámasztás nélkül (itt is kérték tőled, nem sikerült semmit linkelned). Nekem meg ez a gáz, ha valaki nem akarja betegségektől megvédeni a gyerekét, mikor a lehetőség adott. Viszont tényleg felesleges ezen vitázni, nekem a saját gyerekem a lényeg, neked meg a tiéd. A véleményünk nagyon eltér,ennyi.
2013. szept. 30. 07:24
 20/28 anonim ***** válasza:
65%
Drága! Ott a link. Ne ítélkezz, nézz szét.
2013. szept. 30. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!