Nekem ikerlányaim vanna, mi beadattuk nekik. Eleve úgy futottunk neki a gyerekvállalásnak, hogy félretettünk pénzt, így mikor terhes lettem, abból mindent megvettünk, az anyasági támogatásból pedig ki tudtuk váltani mindkettőnek az oltást. És nem bántam meg, mert az apjuk és én is, elkaptuk, mint kiderült a rotavírust, azt se tudjuk honnan. Rendesen kifeküdtünk, a lányainknak viszont semmi baja nem lett. Az egyik egy nap hányt, de csak egyszer. Nekünk is azt mondta az orvos, hogy mivel nincs nagyobb gyerek, stb, nem tartja szükségesnek, de azért beadattuk. Így utólag örülök, mert míg az én gyerekeim nem kapták el tőlünk, az unokatesóik igen, pedig talán fél órát se voltunk együtt, őket mégis megfertőztük. (akkor még nem tudtuk, hogy másnapra kidőlünk)
2013. szept. 26. 10:48
32/36 anonim válasza:
Ahhha...szóval le lettem pontozva. Hát ha ez örömet okoz. Annyit azért hozzátennék, hogy tudjátok e mi okozza a sklerózis multiplexet? Nézzetek utána. Szóval ilyen betegséget okozó vírusokat találtak a rota elleni vakcinákban. Persze a többi kötelezőben is van sok sok finomság. Ugyan miért ez a sok autista gyerek például. Belegondoltatok? És abba is belegondoltatok kedves lepontozók, ah annyira hasznos lenne, nem aranyáron adnák, hanem ingyen lenne vagy pici pénzért? Hihetetlen sokan hogy bedőlnek ennek a gyógyszergyári lobbinak. De hát ezt ti tudjátok. Viszont tudnotok kell, hogy én senkit nem pontoztam le, ezzel nem lesz jobb a lelkemnek. Oltassatok, szíve ügye mindenkinek!
6 gyereknek is betudnám adatni ha kell. De nem mérgezem őket.
2013. szept. 26. 11:56
33/36 Lues válasza:
Hm... Mi most állunk a nagy kérdés előtt, hogy beadassuk e vagy sem. Nem tudom. Ráadásul a mi kisfiunk is bukós, tápszert is kaptunk rá. Miért nem ajánlatos bukós babáknak beadatni? Nektek mit mondott az orvos? Csak mert nekem a védőnő nem mondta, hogy kockázatos a bukások miatt, sőt szorgalmazná a beadatást. Mi sem vagyunk anyagilag eleresztve, de érte, azért, hogy neki jó legyen, mindent megteszünk.
2013. szept. 26. 12:46
34/36 anonim válasza:
Bukós babának azért nem biztos hogy jó, mert ezt nem tűvel adják be, hanem le kell nyelni a babának. Viszont ha rögtön utána ki is bukja, akkor semmi értelme nem volt beadni.
2013. szept. 26. 13:23
35/36 anonim válasza:
Kedves 29-es, és az kiderült, hogy az oltás pont ettől a törzstől amit elkaptatok megvédett volna-e?
2013. szept. 26. 13:25
36/36 anonim válasza:
Fogalmam sincs. Ez 6 éve történt, első gyerekes Anyuka voltam, pont örültem neki, hogy egyáltalán meggyógyultak, nem foglalkoztam azzal, mi lett volna, ha megkapják az oltást, védte volna - e Őket. Egyedül azt az infót kaptuk a kórházban, hogy kimutatható a rpta vírus, de mást nem, a vírustörzset nem részletezték. Mindegy, nekem ez elég volta ahhoz, hogy azóta minden gyerekünknek megvegyük az oltást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!