Piros szemek kétévesnél, okozhatja a kánikula miatti kialvatlanság? Vagy esetleg a túlzott napsugárzás?
Figyelt kérdés
5 napja sokszor piros a kislányunk szeme, reggelente illetve a déli alvás után szinte nem is látszik, de amint fáradtabb egyre rosszabb.
Direkt napon nem szokott lenni, ha játszótérre megyünk, akkor 50-es naptejet és sapit használunk, de a napszemüveget nem erőltetem, lehet, hogy kellene?
2013. júl. 31. 01:47
1/3 anonim válasza:
Attól függ hogyan piros a szeme. Kisfiamnak ha olyan eresen piros a szeme az inkább a folyadék hiányt jelzi nála, na akkor szokott jönni a mindegy mit iszik csak igya meg. Ha esetleg viszket is neki akkor lehet allergia is. Vagy most, hogy mondjuk engeditek szabadabban homokozni, medencébe pancsolni talán az megy bele és az okozza. (klóros víz, homok) Szerintem nem a nap okozza.
2/3 anonim válasza:
1 vagyok: Még annyi, hogy ilyen melegben maga a meleg miatt is könnyeben kiszárad a szem, ez is okozhatja a pirosságot, erre pedig műkönnyet lehet használni. De erről kérdezzétek meg a szemészt, melyiket szabad ilyen picikének használni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
Végül elvittük a doktornénihez, nem mertünk így elmenni 5 napos nyaralásra. Kaptunk Tobrex cseppet, azt mondta, hogy valószínűleg belement valami és jól tettük, hogy elvittük, mert magától nem múlt volna el
2013. júl. 31. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!