Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mi lehet a kislányomnak baja?

Mi lehet a kislányomnak baja?

Figyelt kérdés

Kislányom 1 éves lesz ebben a hónapban ,nos kb 2 hónapja folyamatosan beteg ő is meg a bátyja is ,folyik az orra, nyügös , jön a foga is hozzátenném , nagyon csunyán köhögnek akkor most 2 napja valami sárgás izé gyülik neki össze a szeme sarkában nos forralt vízzel mosogatjuk meg neki meg kristálygombalével az is jó .

És nem tudom már mi van ,folyton sír ,nyüszít simogatja a fejét ugy dörzsölgeti ,meg olyan fura az egész csajszi!

Én is beteg vagyok és ideges is ,meg nincs jó kedvem fáj a torkom én is antibiotikumot szedek!!

Segítsetek mi lehet

ja nem piros a szeme könnyezik ,meg dörzsöli is.kérlek házipraktikákat irjatok amig nem viszem orvoshoz

köszönöm előre is

2013. júl. 6. 19:00
 1/9 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem masszívan allergia. Miaz h nem viszed orvoshoz? Milyen anya vagy te? Igenis vidd el, nézesd meg!
2013. júl. 6. 19:15
 2/9 anonim ***** válasza:
70%
Lehet fülgyulladása is, ha a fejét fogdossa.
2013. júl. 6. 19:19
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
1. muszáj látatlanban ítélkezni?? Elég undorító vagy!
2013. júl. 6. 19:20
 4/9 anonim ***** válasza:

Vidd a gyerekeidet orvoshoz!

Mi nem vagyunk orvosok, mi nem tudjuk, de vizsgálat nélkül még az orvos sem megmondani, hogy mi bajuk van.

Én inkább egy bakteriális fertőzésre tippelnék, csak hát ha orvos nem látja őket és nem kapnak antibiotikumot, akkor elég nehezen jönnek ki belőle.

Illetve valószínűleg az immunrendszerük is gyenge lehet és azért nem küzd elég jól a betegségek ellen.

2013. júl. 6. 19:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Írja 2 hónapja beted. 2 napja + dolog is van, minden xarral kenegeti... Holott van ügyelet, a kicsivel soronkívül kedves undorító hármas. Tudod ha a gyerekem beteg két napja s ùgy, akkor nem várok két hónapot, s bem házi baromsággal kezelem.
2013. júl. 6. 19:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
azt írja AMÍG nem viszi orvoshoz, nem azt, hogy nem viszi. Értő olvasás....
2013. júl. 6. 20:33
 7/9 anonim ***** válasza:
2Hónapja beteg!milyen anya az, aki lesi két hónapig? Már rég vinni kellett volna. Érts te is! De hajrá, látszik milyen gondos szülők vagytok!
2013. júl. 6. 20:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Én arra tippelnék, hogy a foga miatt sír és dörzsöli a fél arcát. Adj neki Nurophen Babyt vagy kenj az ínyére Dentinoxot, legalább alváshoz. Ha váladékos a szeme, akkor lehet kötőhártya-gyulladás. Nálunk az egész bölcsin végigment, piros egyiknek sem volt, de volt, akinek viszketett (az enyémnek az sem, csak csipás volt). Doki írt fel antibiotikumos szemcseppet. Jobbulást!
2013. júl. 6. 21:31
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a normális válaszokat ,nem vagyok jól mint irtam és nincs is kedvem primitívekkel veszekedni, de nem hiszem el hogy nem tudnak az emberek ítéletek nélkül a kérdésre válaszolni és nem egyből kötöszködni!!

Amugy meg igen 2 hónapja betegek és szerintetek nem voltam velük orvosnál ,jézusom de hülyék vagytok édes istenem !!

Csak nem akartam részletezni igen miután a kisfiam május óta járt megint óvdába azóta beteg ő is és HUGI IS ELKAPTA,és mivel a dokinénink hasraütésszerint ad antit igy valszeg nem találta el a megfelelőt!!

És már 3-3 antibio kúrán vagyunk túl d ea fiam már jobban volt ma is

MÉGEGYSZER KÖSZÖNÖM A NORMÁLIS VÁLASZOKAT ,TOVÁBBRA IS VÁROM , ÉS KÉREM KÍMÉLJENEK AZ IDIÓTÁK KÖSZÖNÖM ,ELÉGGÉ EL VAGYOK KESEREDVE NEM KELL A B....GATÁS

2013. júl. 6. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!