Mi baja lehet a kislányomnak? ( Köhögés)
2x voltunk a doktornőnél és mind a 2x azt mondta nem is lehetne ennél tisztább a tüdeje!!
Meghallgatta előlröl hátzlól,megnézte a torkát , azt mondta nagyon fogzik!
Nem látja betegnek!
Hát nem tudom akkor amikor alszik meg felkel meg napközben is igen csunyán köhög olyan kicsit hurutosan !
Azt mondta hogy agyon sok nyálat termel és ezért köhög mert félrenyeli!!
Ja fekve hogyan nyelheti félre??
Félelmetes ahogy köhög!
Őt látszólag egyáltalán nem zavarja ,fel sem ébred rá!
Nem tudom nagyon féltem a kicsikémet ,félek hogy letapad a váladék aztán lesz belőle valami jó kis tüdőgyulladás!
De akkor tényleg feljelentem a doktort!!
Kérem akinek van volt ilyen jellegű problémája irjon köszönöm szépen
Ja nincs hasmenése ,láza ,étvágy jó.
1, 5 hete volt 3 napos láza de ennyi!!
Bocsánat azt nem irtam hogy beteg volt a testvére is köhögött ,taknyos volt ,gondoltam tőle kapta el és a köhögés megmarad sokáig !
Nagyon szépen köszönöm nektek!!
Igen kivagyok mert nagyon féltem, nem szeretnék kórházban kikötni!!Igen nem zavarja simán alszik fel sem ébred ,jó kicsit túlzásba viszem anyukám is ezt mondja!!
De volt olyan hogy a felső 4 fogacskája jött egyszerre és akkor nem köhögött egyátalán!
De most a cumiját hátul rágja mint az őrült, meg a kezét , meg a hűtőrágókát is ugy tömi a szájába egyem meg a szívét!!
Még 1x nagyon köszi a választ
miért nem mész más dokihoz?
nem értem.
azért ez nem játék!
és mit érsz vele, ha feljelented?
jaj, Istenem! menj el egy másikhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!