Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Fogzás » Mi lehet a baja a kislányomnak?

Mi lehet a baja a kislányomnak?

Figyelt kérdés

Ma estére belázasodott popsiban mérve és levonva ez már 38,7 volt a hője egyéb tünet nincs ,néha prüszköl de máskor is prüszkölt már ,étvágy tök jó, sokat itatom, dokinő szerint fogzik nem kicsit!

Nos mi fogadható el fogzási láznak??38,7 nagyon magas láz?

Védőnő szerint nem lehet ilyen magas a láza !

Van már felül 4 fogunk alul két középső van meg!!

11 hónapos a lánykám!!

ja 2,5 ml Nurofent adtam neki!!

2013. jún. 11. 21:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekünk a 3 napos láz kezdődött így.Semmi baja nem volt,jókedvű volt,evett is,mosolygott,csak épp lázas volt.

38 fokkal kezdtünk,aztán volt 39 is.

De csak 3 napig tartott.Magától elmúlt.Én is Nurofent adtam rá neki.Ha tényleg ez lesz akkor a 4.-5. nap megjelennek a kis testén apró pici piros kiütések.Azzal sincs teendő,elmúlik 1-2 nap alatt.Nem viszket,nem fáj,csak látszik. :)

Szerintem nálatok is ez lesz!

Jobbulást!

És ne aggódj,nincs baj!

2013. jún. 11. 22:02
 2/2 anonim válasza:

Mindenképp csillapítsd, és gyakran ellenőrizd a lázát, mert általában az esti órákra v. éjszakára szokott a betegség 'belobbanni'.

Valószínűleg elkapott vmi fertőzést v. vírust.

Mielőbbi gyógyulást Neki!

2013. jún. 11. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!