Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyosom cseresznyes joghurtot...

Anyosom cseresznyes joghurtot adott 7 honapos kislanyomnak. Lehet baja tole?

Figyelt kérdés
Ok vigyaztak ra, mikor hazaertem akkor meselte anyosom, hogy mennyire izlett neki. Ez volt tegnap keso delutan, azota nem volt semmi gond habar meg nem kakilt. Lehet mar ilyet adni neki? Nem babaknak keszult joghurt volt.
2013. júl. 2. 08:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
20%
Én tuti nem adtam volna....
2013. júl. 2. 08:54
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem semmi baja nem lesz tőle. Én sem babajoghurtot adtam a babámnak, mikor először kapott kb ennyi idősen, de nem sokkal lehetett több. Ne aggódj!
2013. júl. 2. 08:54
 3/15 anonim ***** válasza:
88%
Ha eddig nem volt tőle baja, már nem is lesz. Nem kell egyébként babáknak való joghurtot adni nekik, lehet simát is. Én is azt adom a fiamnak (talán 2 héttel volt idősebb, mikor elkezdtük), semmi baja tőle.
2013. júl. 2. 08:59
 4/15 anonim ***** válasza:
88%

Semmi baja nem lesz. 7 hónaposan már ehet savanyított tejkészítményeket. Persze jobb natúr joghurttal vagy kefirrel kezdeni, de nem lesz baja a cseresznyés joghurttól.

Én sem adtam mindig ilyen babajoghurtokat a gyerekeimnek, rengeteg Danone-t edtek 1 éves koruk alatt is.

2013. júl. 2. 09:00
 5/15 A kérdező kommentje:

Elso: en se adtam volna neki, sajnos anyosom teljesen kimeriti az anyos szo negativ fogalmat, mar le se alltam veszekedni...

Babajoghurtot mar kapott szoval nagy baja csak nem lesz remelem egy-ket plusz peluscserevel megusszuk

2013. júl. 2. 09:02
 6/15 anonim ***** válasza:
64%
Jajj hogy mindig ezek az anyósok adják a tiltott dolgokat!!! De most komolyan.Mégis mi baja lenne?Az enyém már rég evett ilyeneket ennyi idős korban,aki egy kicsit is jártas a táplálkozástudományban (én az vagyok) és eltudja olvasni a doboz hátulját,össze tudja hasonlítani mit tesznek egy babapudingba,joghurba 700 ft-ért,és mit egy hagyományosba 99ft-ért.Cseresznyét hivatalosan 8 hónapos kortól kaphatna egyébként a baba,a táblázat szerint,de elhiheted hogy nem nő tőle még egy feje,most hogy megkóstolta a tiltott dolgot!
2013. júl. 2. 09:14
 7/15 anonim ***** válasza:
78%

6-os teljesen egyetértek veled. :) Igaz én még messze vagyok attól h anyós legyek :D :D

De ennyitől semmi baja nem lesz. Nem muszáj csak baba joghurtot adni a gyereknek. Ha nem fájt a pocakja már nem is lesz semmi belőle.

2013. júl. 2. 09:18
 8/15 A kérdező kommentje:
Utolso sajnalom hogy beletartozok abba a csoportba ahol az anyos akarja felnevelni az unokajat es les**rja pl hogy en 6 hat honapos koraig szoptatni akartam a gyereket es titokban kekszes almat ad a 4 honapos babanak vagy fogja es atoltozteti a gyereket mert szerinte lengen oltoztettem fel. Nem nagy dolgok ezek nem lesz tole baja a kicsinek nem is tiltom el tole de azert megis serto. Taplalkozas tudomanyban sem vagyok jartas ez is az en hibam ahogy az is hogy kezdo anyukakent neha tul aggodom a dolgokat, de en inkabb utobb nevetek jot a dolgon. Mindegy elkanyarodtunk a tematol a kerdesemre valaszt kaptam koszonom mindenkinek :)
2013. júl. 2. 09:29
 9/15 anonim ***** válasza:
61%
Kérdező, de gondolom az anyósoddal nem közlöd a felháborodásod. Ennyire zavar amit csinál? Érdekes, úgy tűnik, az megfelel, hogy vigyáz a babádra, amíg neked dolgod van... Érdekes emberek vannak...
2013. júl. 2. 09:33
 10/15 anonim ***** válasza:
51%
Nem kell ennyire túlfélteni.Szép és jó,hogy fél éves koráig szoptatni akartad,ezzel nincs is baj,de azért a gyümölcsöket megnyalatni vele,simán lehet 4-5 hónaposan már.Muszáj is,mert különben szinte semmit nem fog nagyobb korára megenni,ezt tapasztalatból mondom.7 hónaposan simán ehet joghurt-ot enni,nem tesz semmi rosszat a babának.
2013. júl. 2. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!