SOS! Anyósom kb 3 teáskanálnyi tejet adott 10 hónapos kislányomnak, mit figyeljek rajta?
Figyelt kérdés
unokatestvérem tejallergiás volt(4 hónaposan már tehéntejet kapott) én nem akartam neki még vagy két három hónapig tejet adni, mert félek hogy tejallergiás lesz. Most be vagyok rezelve, mert anyósom amíg kimentem wc-re megkínálta tejjel. Lehet ilyen kis mennyiségtől bármi nagyobb baja? Elég ijesztő tüneteket olvastam a neten :(2013. jún. 25. 16:25
1/21 anonim válasza:
Szerintem semmi baja nem lesz. Bár én felforralnám minimum a tejet. Amúgy semmilyen tejes dolgot nem eszik?
2/21 anonim válasza:
Az ég világon semmi baja nem lesz tőle, ne idegeskedj.
4/21 A kérdező kommentje:
Evett már Danone joghurtot, és kóstolt krémtúrót is, egyiktől sem lett semmi baja, bár mindkettőből minimális mennyiséget kapott, de azért az csak nem tej. Nem éppen így képzeltem a tehéntej bevezetését :S állítólag még anafilaxiás reakciót is kiválthat :(
2013. jún. 25. 16:33
5/21 A kérdező kommentje:
Ha most semmi baja nem lesz, az azt jelenti, hogy nem allergiás rá, vagy ilyen mennyiségtől nem derül ki?
2013. jún. 25. 16:34
6/21 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz, nyugodj le.
7/21 anonim válasza:
Azért nem kell a legrosszabbra gondolni. Ha ti, a szülei nem voltatok allergiásak, ő sem lesz valószínű. Nekünk az orvos azt mondta legalábbis. Pont olyan tej van a Danone-ban is, meg a krémtúróban is. És azért ez nem bevezetés, bevezetni általában 1,5 -ös tejjel szokták, forralva, vízzel hígítva, és fokozatosan. Ha te ezután nem adsz neki tejet csak pár hónap múlva, akkor sem történik semmi.
8/21 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz!!
Az én fiam 8hónapos 2napja kap tejet felforralom előtte
Biztos sokan "megköveznek"ezért de anno is lehetett én nem fogom megvárni az egy éves kort
9/21 anonim válasza:
Nem lesz baja. Ennyi mennyiségtől nem is derülne ki, ha netán allergiás.
Anyósodat meg határozottan kérd meg, hogy a tudtod nélkül, a hátad mögött ne adjon SEMMIT a gyerekednek.
10/21 anonim válasza:
Ne aggódj, nem lesz semmi baja, de anyósodat üdvözlöm.
Az ilyen mama miatt van az anyós szónak pejoratív jelentése!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!