SOS! Anyósom kb 3 teáskanálnyi tejet adott 10 hónapos kislányomnak, mit figyeljek rajta?
Miért kell ezt ennyire felfújni? Főleg ha már kapott joghurtot is?? Ugyan már semmi baja nem lesz tőle.
Írta az egyik válaszoló h felforralva adja is a gyerekének. Nagyon sok anyukát ismerek h 9-10 hónapos volt a gyereke amikor elapadt a teje már nem szoktatta tápszerre hanem tejet adott neki!
És valóban ha nem volt allergiás a családban nem valószínű h lesz baj. Főleg nem 3 kanálkától!!!
Le leszek pontozva de nem izgat! Nagyon sokan itt annyira parásak vagytok h még olvasni is rossz! Kicsit legyetek már lazábbak és ne ilyen görcsösek! Ha mindentől óvjátok és mint pl h minden totál steril és semmit nem kaphat, sokkal több bajt okoztok a későbbiekben ezekkel mintha kicsit könnyebben vettétek volna a dolgokat!
Tényleg úgy beszélsz a TEJRŐL, mintha domestos-t , hipot vagy sósavat adott volna neki. Könyörgöm 3 kiskanál tejről van szó. És mint írtad is már tejterméket amúgy is kapott. És ez h "anafilaxiás reakciót is kiválthat" szöveg. Ez durva. :) Hidd el nem lesz baja tőle.
És igazat adok az előttem szólónak, anyósoddal egyeztessetek ne legyen ez a pánikroham.
Nincs olyan "smile" ami azt fejezi ki, hogy most épp a homlokomra csapok hogy "Te jó isten..."...
Miért kell ennyire félni a tejtől? Tudom, hogy vannak a hozzátáplálásnak bizonyos szabályai amiket érdemes betartani, de ha még sem úgy sikerül ahogy a nagykönyv megírja miért kell ennyire ráparázni? Igaz a kisfiam még csak 3 hónapos, azon még nem igazán gondolkoztam, hogy mikor fogok neki tejet adni, de egyet megfogadtam, az ösztöneimre fogok hallgatni és nem fogok minden sz.ar rémisztő dolgot elolvasni a neten.
Anno minket, szerintem téged is, pár hónaposan tejbegrízzel "tömtek", annak idején sem ajánlották viszont nem volt ennyi tápszer és ha volt is nem éppen olcsón...
Ha meg kapott már joghurtot akkor nem értem mi a baj?
Gondolom nem 3.6-os tejet adott neki anyósod, a mai dobozos tejek meg alig tartalmaznak valódi tejet...
Ne aggódj, nem lesz baja, ráadásul 3 kiskanál...
Nyugi, ne parázz ennyire túl mindent...
így van .8 hónapos babámnak igenis ki fogom próbálni a
1,5 %-os bolti tejet forralva..az az ég világon tejet nem látott úgyse ,semmi baja nem lesz tőle,és csinálok neki belőle fini tejbepapit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!