Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyosom cseresznyes joghurtot...

Anyosom cseresznyes joghurtot adott 7 honapos kislanyomnak. Lehet baja tole?

Figyelt kérdés
Ok vigyaztak ra, mikor hazaertem akkor meselte anyosom, hogy mennyire izlett neki. Ez volt tegnap keso delutan, azota nem volt semmi gond habar meg nem kakilt. Lehet mar ilyet adni neki? Nem babaknak keszult joghurt volt.
2013. júl. 2. 08:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Egyreszt kulfoldon elunk masra nem tudom bizni a gyereket nogyogyaszhoz meg hagyj menjek mar egyedul... Masreszt megiscsak a nagyanyja a kicsinek ahogy irtam tudom hogy az ilyen aprosagokkal mint pl ad egy plusz pulcsit a gyerekre nem art neki nem fogom eltiltani tole. Csak az bant hogy az en donteseimet biralja felul folyamatosan igy ha igaza is van akkor is tuske marad...szinten irtam feljebb hogy MAR nem allok le veszekedni tehat nem hagytam szo nelkul a dolgait de ne hidd hogy fejet vettem minden alkalommal es habar nem irtad de erzodik a valaszbol nem rajuk sozom a picit termeszetesen ok is akarnak ra vigyazzni. Nem szeretnem ha egy anyosgyulolo szorny kepet ragasztanad ram mikor csak egy szimpla kerdest tettem fel.
2013. júl. 2. 09:53
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem megnyalatta vele hanem a lefejt anyatej helyett amit ott hagytam kekszes almat adott neki, elsore kostoltatas nelkul. De konyorgom olvassatok nem az a bajom hogy adja neki hanem hogy a tudtom es neha a kifejezett keresem ellenere adja. Tehat TUDOM hogy az almatol nem lesz baja (a joghurtban mar nem voltam biztos) engem csak az zavar hogy engem nem ismer el mint a gyerek edesanyjat akinek szerintem az ilyen dontesekben nagyobb szava van.
2013. júl. 2. 10:00
 13/15 anonim ***** válasza:

4hónapos lányomra szeretett volna vigyázni anyám. Cumisüvegről hallani se akart a kicsi, nem fejtem előre, vittünk almapürét, kicsit nyammogja, egyszer talán nem okoz bajt nála se(fiam is 4hónaposan kezdte a kóstolgatást), de elvileg a mozi-oda-vissza utazást átalukálja a teli pocakkal, és pont a következő etetésre visszaérünk.

Na erre kapott joghurtot a kislány. Azóta is imádja, joghurtfüggő 2,5éves.

Ami a csakazértse azt csinálom amit anyád kér... nem tudsz mit tenni sajnos, ők mindent jobban tudnak mert már xgyereket felneveltek.

2013. júl. 2. 11:14
 14/15 anonim ***** válasza:
30%

Mondjuk azon kiakadtam volna, ha 4 hónapos gyerekem joghurtot kap. Az én anyósom pl. szentül hiszi, hogy már 6 hónapos kortól ehet a gyerek epret.

A 10 hónapos lányomnak pl. tejbedarát adott, szerencsére nem lett baj, ugye itt inkább az allergiától félek!

2013. júl. 2. 11:33
 15/15 anonim ***** válasza:

Abban teljesen igazad van h nem tisztel. A te döntéseidet.

Legyél határozottabb! :)

De a joghurttól nem lesz semmi baja. :) Csak nyugi :)

2013. júl. 2. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!