Büdös a gyerek füle! Mivel kezeljem?
Nem hiszem. A lányomnak volt egy külön szesz amit mondtak h a fülére használjunk (fülbevalóra) Az van ráírva Hydrog.perox.dil. 3%
Azt mondták ha begyulladna akkor használjam a köldököset mert az erősebb és az ráadásul picit csípi de ez nem csak szárít. Tényleg nem akarok bődületes baromságot írni neked. Szóval lehet tök idiótaságokat írtam. :D Szóval akkor bocsika :) Nem volt szándékos :)
5.
Inkább te nézz utána a dolgoknak, még felnőtt embereknek se szabad. A párom tisztItotta és jól be is gyulladt neki, orvos mondta, hogy ne csinálja belül, mert pont a védelmet szünteti meg.
Fültisztítót nem szabad használni!Fürdés után törölközővel szárazra kell törölni a gyerek fülét ezen kívül normál esetben teendő nincs.A fülzsír nem büdös, ha viszont büdös a gyerek füle az arra utal,hogy vagy be van gyulladva(lehet középfül vagy hallójárat gyulladás) vagy baktérium telepedett meg benne. Lehet,hogy még csak kezdődő dolog,de inkább vidd el a fülészetre,ne kezelj egy 3 hónapos babát házilag.
Eü.dolgozó
Kedves Kérdező,
a gyermek fül-orr-gégészetre nem kell beutaló.
Én rögtön oda vinném el (esetleg egy telefon után, hogy mikor vannak a nap folyamán a tapasztalat szerint kevesebben)- szerintem ne alkalmazz mindenféle netes fortélyokat.
Lehet, hogy a füle gyulladt, gennyes, csak nem látszik- ettől is lehet büdös és ezu végképp nem játék.
Nézze meg szakorvos- neki higgy. 1-2 óra alatt megjárod.
Jobbulást a picinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!