Kisfiunk állandóan piszkálja a köldökét, néha a hasát is nyomkodja; pelenkázásnál azt mondja, hogy ne emeljük fel a lábát (egyszer valamiért összerezzent és azóta nem engedi), mi lehet ez?
Nincs semmi baj azzal ha piszkálgatja a kökét.
Az én kislányom is szokta amikor bepelizem, de ezze semmi gond nincs, szoktak csinálni ilyet a gyermekek. Érdekes számukra ilyenkor ismerkednek sokmindennel ami nagyon érdekes számukra.
Amikor összerezzent lehet, hogy nem jól fogtad meg a lábikóit, vagy valamiért picit megilyedt.
Ne lehet hogy túl aggódod magad? Ő az első gyermeketek?
Mi anyák az első gyermeknél hajlamosak vagyunk sok apró doljok, problémák miatt megilyedni. De ezt csak egyszer tatasztaltad, mármint azt, hogy összerezzen amikor a lábikói felemeled pelizés közben?
Ő az első gyerekünk 2 és fél éves, de van már egy második is. Szerintem sajnos ez már nem az a tipikus "ismerkedem a testemmel" vizsgálódás, mert gyakorlatilag két percenként piszkálja, ruhán keresztül is.
Ez jó ötlet, hogy két hétig egyáltalán nem foglalkozunk vele, nem szólunk rá, aztán meglátjuk.
Köszönöm.
Ja, hát ha van egy kis tesó, akkor lehet figyelemfelkeltés, a lányomnak egy fél évig fájt a hasa, ő nagyobb volt, 4 éves, amikor ezt csinálta, én itthon a kicsivel, a nagy meg oviban... Állandó hasfájás, már beszéltem az óvónőkkel, kivizsgáláson voltunk.. semmi baja... Egyszer beteg lett az egész család, a lányom, a kicsi fiam, a férjem is. Én voltam a naggyal, a férjem a kicsivel (direkt gyereket cseréltünk), többet, a lányom nagyon beteg volt, és amúgy is eléggé el tudja magát hagyni. Egy hétig babusgattam, együtt aludtunk ketten, stb... Érdekes, akkor elmúlt a hasfájása....
Ne foglalkozzatok a jelenséggel, és próbáljatok meg kiemelten vele törődni, kettesben legyél vele sokat. tudom, hogy nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!