Most, ha babám kapott antibiotikumot, rosszabb lesz a gyerekem, kevésbé fejlett, hülyébb, butább, vagy mi?
Bocsánat a kérdésért, picit mérges vagyok.
babám 1 évesen kórházba került egy erős fülgyulladás miatt, ami nem ment le róla 1 hét alatt, állandóan hányt stb.
Hát, kapott antibiotikumot, nem voltam hűde boldog, de hát babám már visszafogyott 7kg-ra, és a gyulladás sem akart lemenni a füléről.
sogórnőm azóta is emlegeti.
most akkor a gyerekem hülyébb lesz ettől? Felnőttkorában nem fog talán lediplomázni? Vagy mi lesz?
lesz még neki erős az immunrendszere, mindig mondom, de már nagyon bánt, hogy emiatt a gyerekemet nem tudom, lenézi talán.. nem akarok buta kifejezést használni..
11hónapos kislányom már 4* kapott antibiotikumot!!!
A fiam 9 éves és gyerekként folyamatosan antibiotikumot szedett. Volt vesemedencegyulladás 5 hónaposan és utána sorra minden. Most az osztály második legjobb tanulója :-D
Az enyém születése után rögtön kapott.
Igaz azóta sem, de nem értem miért kell a sógornődnek ilyen ökörségeken lovagolnia.
Nincs jobb dolga?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!