Mióta nem szedek antibiotikumot, azóta kezd 1-1 pattanásom lenni. Ez egyre rosszabb lesz és a végén ott leszek ahol voltam? 16/f
Figyelt kérdés
Pattanásos voltam, ezért bőrgyógyász felírt krémeket és antibiotikumot. A gyógyszer szedését májusban már nem ajánlja, mert nem egészséges, ezért nem is szedem. A pattanásaim eltűntek, de 1-2 már kezd lenni megint, pedig már a hegek is eltűntek, ezért nem akarok visszaesni.2010. máj. 4. 19:47
1/2 anonim válasza:
szia:)
van olyan antibiotikumos oldat, amelyet az arcra kell fevinni, gyógyszertárban lehet vanni, pl. Dalacin oldat:)
szintén itt tudsz venni szalicilsavat, amely nagyon jó a pattikra:)
vagy a Garnier Pure Activ termékek (tonik, golyós kezelés)...
de a szalicilsav vagy az alkohol a legjobb szerintem...:)
2/2 A kérdező kommentje:
a krémeket használom még.
2010. máj. 4. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!