Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Újszülött baba lehet vitamin...

Újszülött baba lehet vitamin hiányos?

Figyelt kérdés

7 hetes.

K vitamint megkapta, viszont a D vitamint nem kapott pluszban eddig.

Félig anyatejes, de kap tápszert pótlásnak. Nagyjából fele-fele arányban. Első 4 hétben Beba Supreme Pro tápszert azóta pedig Beba Expert Pro Sensiduo tápszert kap mivel hasfájós, refluxos.

Aggódok kicsit, hogy eddig nem kapott, lehet belőle valami baj?

Én sem szedek vitamint pluszban.

dec. 29. 08:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem az #1 csak megfeledkezett a K vitaminröl, mert azt nem naponta kell adni.
dec. 29. 14:50
 12/12 anonim ***** válasza:
55%

1-es vagyok! Persze ,hogy tudom!

A k-vitamint azért nem írtam, mert a kérdező jelezte felénk, hogy kapja, illetve, hogy megkapta a baba. Bár elvileg ha tápszert kap a baba akkor elhanyagolható... Nekem volt tápszeres is ,és 100%anyatejes is a baba. Mind megkapták a előírt doboz konakiont. Így éreztem biztonságosnak.

dec. 29. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!