Milyen gyógyszereket érdemes beszerezni bölcsi kezdésre?
Van egy 2 éves gyerekem. A következő hónapban kezdi a bölcsit.
Sosem volt még igazán beteg, fogalmam sincs mit érdemes beszerezni. Persze ha kell viszem orvoshoz, de azért nyugodtabb lennék, ha lenne itthon pár dolog.
Amink van az 2 féle láz és fájdalomcsillapító. Nurofen és flamborin.
Mit érdemes beszerezni, ha pl hétvégén vagy este jönne ki rajta valami,
Szerintem is felesleges bespájzolni.
Mi 1 éve kezdtük a bölcsit, most kiscsoportos.
3x volt összesen beteg. Most is az.
1x kellett antibiotikumot vennem, azon kívül csak a nurofen fogy.
Se orrsprait, se köptetőt, semmit nem szedett eddig.
Szerintem is felesleges előre beszereznj ilyet a lázcsillapitón kívül.
Az én kisfiam szeptemberben kezdte az ovit (bölcsis nem volt, beteg se nagyon), azóta 1szer volt orrfolyása, 1szer kötőhártyagyulladása meg 1szer pici láza.
Csak a kötőhártyára vettem neki szemcseppet, amúgy semmi gyógyszer nem kellett.
Nurofen es Panadol, mast nem kell betarazni, az enyem pl. soha nem volt olyan beteg, hogy egy percet is hianyzott volna kozossegbol.
Gondolom nem barlangban laktok, hogy ne tudj venni ha kell (irom ezt egyedulallo anyukakent, nekem tenyleg nincs senki aki venne ha kell )
6, én is ismerek ilyen gyerekeket, akik mindig betegek, de ettől még az enyém tényleg nem az.
De pl. a szomszéd gyereke meg többet van itthon., mint oviban. Sógornőmé pláne.
Bár szerintem az is ritka, amit te írsz, hogy egy gyerek egy hetet se menjen.
Köszi mindenkinek! A környezetemben inkább az jellemző, hogy többet van a gyerek otthon, mint bölcsiben. Ezért kérdeztem :)
Az ügyeletes gyógyszertár másik városban van, így az éjszaka közepén nem szívesen mennénk el, ezért akarok megvenni olyan dolgokat, amik jól jöhetnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!