Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Éreztétek már úgy hogy senki...

Éreztétek már úgy hogy senki nem lesz titeket komolyan? Úgy érzem hogy valami nincs rendben a babámmal, de akár hová viszem, mindenhol falba ütközöm!?

Figyelt kérdés
3 hónapos a kislányom. Születése óta úgy érzem, valami nem oké. Rengeteget és borzasztó erőteljesen sírt az első 2-3hétben. Ha ébren volt mindig ordított. Kicsit utána jobb lett a helyzet, de a fájdalmas sírás megmaradt csak ritkábban. Persze a diagnózis hasfájás, kólika. LEHET tejallergia, váltsunk tápszert. Elkezdtük a peptit enni. De elvittem gasztroenterológushoz 4 hetesen aki épp hogy ki nem röhögött hogy mit keresek ott egy ekkora gyerekkel. Borzasztó lelezelő és cinikus volt végig, majd közölte hogy kedves anyuka, a hasfájás élettani folyamat, tessék összeszorítani a fogát és kibírni. Oke. Szorítottam os egész 4 hetes korától a múlt hét szerdáig, amikor aztan olyan sírással próbált jelezni a babám amit még nem hallottam örjöngve sikítva, homorítva, vergődve. Elkezdett menni a hasa. Gyerek orvosnál jártunk, aztmondta tuti nem nagy a baj mert se láz, se hányás, majd elmúlik. Ez 1 hete tart. Azóta a gyerekem arcán a fájdalom. Sikít, morog, veszeng, ordít. Egy kis matrica lett belőle de kézben is feszeng. Néha épp hogy le nem tépi rólam a ruhát. 😭 segítsetek kérlek merre indulhatnék tovább? Esetleg egy igazán jó gasztroenterologus ajánlást elfogadnék, aki tényleg foglalkozik velünk nem csak kinevet 30 ezer forintért. A 3 hónap alatt se egy vérvételt, se egy széklet/vizelet vizsgálatot, se egy ultrahangot nem javasolt, írt ki senki! Én meg tönkre megyek lassan lelkileg hogy nap mint nap azt nézem hogy szenved a gyerekem, és hiába próbálok nem tudok segíteni neki, mert mindenhonnan elhajtqnak mint a magzatvizet. 😭 hozzáteszem a gyarapodása is egyre lassabb. Az egy hós státuszon 700gramm volt a hízás a 2 hóson 500gramm, most mindössze 400 grammot hízott. A hasmenék óta egy hete egy dekát sem. :(

dec. 12. 09:50
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Szia, mi a helyzet azóta?
dec. 19. 08:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!