Éreztétek már úgy hogy senki nem lesz titeket komolyan? Úgy érzem hogy valami nincs rendben a babámmal, de akár hová viszem, mindenhol falba ütközöm!?

Nyilván érdemes utána járni, de ez mondjuk teljesen normális:
"Az egy hós státuszon 700gramm volt a hízás a 2 hóson 500gramm, most mindössze 400 grammot hízott."
Csökkenni KELL a gyarapodasnak, különben számold mar ki, hogy 1 évesen akkorra lenne mint egy 4 éves!

Ertelemszeruen nem hiznak egyforman, gondold mar at logikusan, sok esz nem kell hozza kiszamolni.
Hasmeneses virusok jonnek mennek.
Szerintem magadnak keress pszichiatert, mert itt veled van a baj. Es ezzel betegited meg a gyereked.

Szerintem az anyai ösztön nem hazudik.
Magán labornál érdeklődj vérvételről,tesztekről. Esetleg magánkórház gyerek-gasztroenterológusánál.
Több 100 betegség van, felelőtlenség kijelenteni,hogy biztosan nincs semmi baja.
Védőnő is ilyen "okos"??

Szerencsére 3 hónapos, mindjárt magától véget ér ez az időszak.
Amúgy az infacol és a pukitorna mentett meg minket az első 3 hónapban mind2 gyereknél.

A 3 hónap alatt se egy vérvételt, se egy széklet/vizelet vizsgálatot, se egy ultrahangot nem javasolt, írt ki senki!
Mert ez élettani.
Ki fogja nőni.
Ha a védőnő, a gyerekorvos, a magánorvos mind ugyanazt mondja, meg sem fordult a fejedben, hogy kiguglizd, és ha ott is az áll, hogy az első 3 hónapban a legtöbb baba hasfájós, akkor el is hidd a szakembereknek?
12 kiló lenne 1 évesen!
Kérlek szépen, nyugodj meg, olvasgass, tiktokon van fent egy csomó videó a hassimiről, hogyan hatékony, hogy pukkadnak a buborékok, vegyél infacolt, és ne sajnáld, addig told fel a lábát a füle mellé, míg ki nem jön a gáz.
Majd kifejlődik a z emésztőrendszer, és egyik napról a másikra mintha elfújták volna, olyan lesz a hasfájás.

Szintén 3 hónapos a babám. Megvolt nálunk is az egész napos ordítás én is úgy éreztem ez túlmegy az élettani fáj a hasa ez van szinten. Mindenki azzal jött, hogy ez a babák dolga, majd kinövi stb.
Én egy ponton azt mondtam elég irány a doki. Nálunk szerencsére a tápszerváltás (Pepti) megoldotta és láss csodát 3 nap múlva már nem örjöngött a gyerek... miért is kellett volna egy hónapig szenvednie neki is nekem is ha van rá megoldás?
Mérges voltam, hogy nem indultam el hamarabb....

Más sem fog értelmesebbet mondani. Egyszerűen még túl pici ahhoz, hogy "másra foghassák" a sírását. Ha valamilyen érzékenysége van, az később fog tutira kiütközni, addig meg általában csak a találgatás megy, amíg egyszercsak el nem hagyja a baba ezt a viselkedést.
Amit még tehetsz, hogy elviszed dévényeshez/gyógytornászhoz, hogy nem feszes-e esetleg ami miatt kellemetlensége lehet.
Ezeken túl én minden jószándékkal írom, hogy próbálj leereszteni és túlélni. A 3 évesem is tud olyan fájdalmasan visítani, mintha valaki a bütykén taposna állandóan, majd kiderül, hogy szimplán csak nem talál valamit. De egy-egy lázzal, vagy torokfájással járó betegség is ilyen és azokra sincs varázsszer, csak az idő, a türelem és esetleg néhány tüneti kezelés. Szóval edződni kell kicsit lélekben és néha csak elfogadni, hogy ez most ilyen.

Azt elhiszed nekik, hogy keveeset hízott. Egyáltalán nem.
De abban kételkedsz, hogy azt mondják semmi baja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!