Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » 1 éves gyereknek hogyan...

1 éves gyereknek hogyan adjátok be a cebiont hogy ne legyen olyan kellemetlen az íze?

Figyelt kérdés

Napi 10 cseppet javasolt a doki. De ha simán kapja ugye úgy rossz neki és van hogy az előzőleg evett kaja vagy tápszer is vissza jön neki ahogy öklendezik. Ha innivalóba rakom akkor soha nem issza meg.

Vagy van valami más c vitamin ennyi idős gyerekeknek ami nem ilyen kellemetlen ízű?

dec. 7. 01:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én imádtam mindig elszopogatni a drazsés C-vitamint is, ezt a cseppet is szeretem, szerintem jó íze van 😀

Ebben a gyerekem is rám hasonlít, mert finomságnak hívja a Cebiont, simán megeszi kiskanálból (most múlt 2 nemrég, de tavaly is simán megette).

dec. 7. 01:37
 2/3 anonim ***** válasza:
84%
Én gyümölcslébe raktam mindig, simán megitták, szerintem észre sem vették, hogy benne van. Ilyen kicsi gyereknek azért ezt ajánlják, mert tabletta formában még nem tudják megenni. Esetleg lehet venni aszkorbinsavat porban, azt is bele lehet keverni italba, de nem tudom, annak milyen íze lehet.
dec. 7. 08:55
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A fiam gyümölcsjoghurtba kapta a béres cseppel meg a d-vitaminnal együtt. Fel se tűnt neki.
dec. 9. 10:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!