Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Többet ártok mint használok...

Többet ártok mint használok vele? 3,5 éves gyermekem elkapott valami felső légúti betegséget. Elég csúnyán köhög, de csak éjszaka! Akkor kb végig köhögi az éjszakát hol ugató szerűen míg fel nem szakad, hol hurutosan.

Figyelt kérdés
Beszéltem az orvossal és írt fel neki prednisolonos kúpot, 3 nap lefekvés előtt. Félek kicsit tőle.
nov. 27. 19:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%

Ha nem bízol a dokiban, akkor vàlts.

Szellőztess és påràsíts..

A kúpot amiattkaptàtok, hogy ne kapjon kruppos rohamot a gyerek..

Többet ártasz, kell vinni a kórházba, ahol rendszerint 3 napra bennfogják..

Inhaláljatok salvus vízzel, vagy sóoldattal napközben.

Sajnos kruppban otthon vagyok..

A nagylànyom 6 éves, és még nem nőtte ki..

nov. 27. 21:30
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezt sosem fogom megérteni.

Előír valami terápiát, az orvos, aztán itt vadidegenektől kérdezik, hogy betartsák-e...ha nem bízol a domináns válts, de ne boltos Marika meg a postás Józsi véleménye legyen a mérvadó ilyen téren, könyörgöm!!!

tegnapelőtt 09:08
 13/15 anonim ***** válasza:
*dokiban
tegnapelőtt 09:08
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

A kúp nem tudja megelőzni a kruppos rohamot amúgy, kb. mintha lázcsillapítót adnál láz előtt.

Én biztos nem dugdosnám a szteroidot a fenekébe értelmetlenül, de persze mindenki csinál, amit jónak gondol.

tegnapelőtt 11:49
 15/15 anonim ***** válasza:
14, Melyik osztályon dolgozol gyerekorvosként? Hány esetet láttál már? Tudod-e pontosan mire való? Őszintén érdekel, mert akkor kérdeznék én is, ha orvos vagy és lehet. :)
tegnapelőtt 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!