Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Többet ártok mint használok...

Többet ártok mint használok vele? 3,5 éves gyermekem elkapott valami felső légúti betegséget. Elég csúnyán köhög, de csak éjszaka! Akkor kb végig köhögi az éjszakát hol ugató szerűen míg fel nem szakad, hol hurutosan.

Figyelt kérdés
Beszéltem az orvossal és írt fel neki prednisolonos kúpot, 3 nap lefekvés előtt. Félek kicsit tőle.
tegnap 19:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
27%
Kérdezz meg másikat, ismerőst, ha nem tűnik jó ötletnek.
tegnap 19:06
 2/11 anonim ***** válasza:
87%

Nem értem a kérdésedet egészen, ha az orvos szerint ez kell a gyereknek, akkor miért félsz, és miért nem hozzáértö valakiktöl kérdezed meg itt, ahol senki nem látja a gyereket, nem tudja megvizsgálni, nem tud segíteni rajta, ellenben az orvossal, aki sok évig tanulta, miklyen esetekben mivel kell a gyereket kezelni.

Azzal ártasz a gyereknek, ha nem adod azokat a gyógyszereket, amiket kellene.

tegnap 19:10
 3/11 anonim ***** válasza:
86%
Válts orvost ha nem bízol meg ebben.
tegnap 19:23
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
Nem értem. Mit ártanál? Pontosan mitől félsz? Tanultad a szteroid hatásmechanizmusát és emiatt vagy te is gyerekorvos vagy és máshogy látod? Vagy hogy jött ez?
tegnap 19:31
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
eokaliptuszos kenőcs? asszem köhögés ellen is lehet,hogy jó. nem vagyok benne biztos. de úgy emlékszem. mellkasra kenhetős. nem értek hozzá.
tegnap 19:36
 6/11 A kérdező kommentje:
Kenőccsel kenem. Nem megkérdőjelez tapasztalatok érdekeltek volna mert én úgy tudom, hogy ezt rohamnál szokták alkalmazni
tegnap 19:51
 7/11 anonim ***** válasza:
27%

A kúp kruppos rohamra van. A te gyerekednek nem az van,ahogy olvasom. Àrtani valószínü nem fog, de felesleges az biztos.

Nekünk Tussirex night bevált ill. én otthagytam az ágyuk mellett éjszakára a maci mézet, ha nagyon köhögtek azt szopogatták, az is sokat segített. De sajna ez így gyógyul, akár hetekig.

tegnap 20:07
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
7es megmondta, hogy nem szükséges laikusként a gyakorin, a gyerekorvos szerint pedig kell, aki látta a gyereket vagy ismeri minimum. Ettől kezdve a te döntésed, te vagy a szülő.
tegnap 20:22
 9/11 anonim ***** válasza:
78%
És egyetértek azzal, hogy válts dokit vagy esetleg másodvélemény másik orvostól. Ha nem bíznék, én ezt tenném, másik orvostól kérnék. Csak ne a gyakoris anonim anyukákra hallgass inkább. :(
tegnap 20:24
 10/11 A kérdező kommentje:
Jaj távol álljon tőlem, hogy hallgatok. Telefonon kommunikáltunk az orvossal. Ettől függetlenül természetesen beadtam a gyermekemnek hisz én sem vagyok orvos csak egy paramami.
tegnap 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!