Bexsero oltást ki mikor adatta be? Kislányunk 9 hetes, háziorvosunk most javasolta, jövő héten esedékes...
Akkor lesz 10 hetes. Nem korai ez még? Kicsit félek tőle.
Akik megkapták/beadatták, mennyi idős korban? Volt valami mellékhatása? Köszönöm, ha válaszolsz!
Nem, nem korai.
Lányomnál még nem volt, halalra is voltunk rémülve, amikor intenzívre került görcsös állapotban és ez volt az első, amire tesztelték a gerincét megcsapolva. Ő csak kettő évesen kapta meg, akkor lehetett beszerezni.
A testvére meg megkapta az első adandó alkalommal 2 hónaposan.
Nem korai. Mi is beadattuk ekkor.
Mellékhatása ugyanaz mint kb az összesnek: láz, nyűgösség. Nekünk mindnél volt, de van akinek egy oltásnál sem.
2 honaposan kapta az elsot a tobbi esedekes oltassal egyutt.
Most hogy pont ettol vagy a tobbitol, nem tudom, de lazas lett meg nyugos volt 1 napig, de ennyi.
Nem volt veszes.
Az enyém most kapta a 3 hónaposon. Egész pontosan 13 hetes volt. Kapta a kötelezőt, a Rota 2.adagját és még azt is😭 Próbáltam megalkudni a dokival, hogy külön adja, de nem együttműködő sajnos, nálunk nem kívánságműsor.
Azt ajánlotta a doki, hogy oltás után adjak neki lázcsillapítót, meg este. Oltás után adtam, estére belázasodott(38,7), adtam megint. Aztán többet nem. Borogattam a combját, de még mindig kemény, a szúrásnál, de az a múlt havinál is úgy volt, kicsit még most is. Meg többet alszik. Nem tudom, van-e összefüggés, mert alapból meg nagyon keveset, még így se éri el a korosztályának megfelelőt, illetve növekedési ugrás várható, amit állítólag megelőz egy alvósabb időszak. Többet még nem tudok, elég friss, 2 napja kapta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!