Először lazas a babám. Aggódok. Ez normális?
Egész nap sír, vagy alszik, vagy sirva ebred. Egész nap rajtam fekszik, egyáltalán nem akar maszni. Nagyon bagyadt. Alvasa is nagyon feluletes, szenved :( csillapitoval 38,8...
Ez még normális? Mikor kell ügyeletre menni?
Ne, attól nem lesz jobb, ha aggódsz.
Rendes hűtőfürdő hasznos lehet
Ugyeleten nem fognak vele semmit csinalni, felesleges elvinni.
Az orvos is elso korben annyit fog majd holnap mondani; ha nem piros a torka es nem lat ugy mast rajta, hogy biztos valami virus, majd elmulik :D
Volt mar velunk is ilyen.
De persze vidd el holnap, sose lehet tudni mitol lazas. Viszont a kisfiamnal is volt mar olyan, hogy csak 3 napig lazas volt aztan ennyi. Nem volt utana kiutes, hasmenes, semmi.
Fürdeni ha szeret akkor az most jó lenne. Nálunk amikor lázas volt, akkor volt hogy beletettem fürdeni, nem hideg vízbe hanem amilyenben szokott és úgy hűlt ki a víz ahogy benne volt. Ez segített neki.
Illetve ha ennyire rosszul viseli én is megpróbálnám a másik lázcsillapítót.
Ami még nagyon segít az a rengeteg folyadék. Ilyenkor amúgyis többet kell inni, mert a láz is vesz el, de ha többet iszik úgy a láz is könnyebben múlik.
Lehet ez víz, leves, tápszer, anyatej, a lényeg a folyadék.
Szuper, köszönöm. Nurofent és pabadolt valtok. De a nurofen jobbnak tűnik, pedig kevesebb mg.
Igen, ő amúgy élénk nagyon. Megnyugtato h másnak is volt ilyen nsgy gond nélkül.
Mehet mellé Flamborin csepp is harmadik hatóanyagként.
Vagy ha nagyon makacs és magas a láz, szirup után más hatóanyagú kúpot is lehet adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!