Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mit csinaljak? Ez lehetseges?

Mit csinaljak? Ez lehetseges?

Figyelt kérdés
A 21 honapos fiam nemiszervén egy kb 1cms fehér bőralatti hólyag jött ki (egyébként fitymaszűkületes, nem tudom ez mennyit tesz hozzá a tortenethez de leirom) az orvos szerint zsircsomo, de csak kepen keresztul emailen vizsgalta meg, lehetseges ott tenyleg ilyen csomo? Mi a tovabbi teendom vele? Ezekre sajnos nem kaptam valaszt! (Nem tudom kepet errol csatoljak e de inkabb nem teszem) kis feher duzzanat ami mozog a bor alatt igazabol… igy tudnam korbeirni a legjobban mikor felfedeztem 2 volt de egybe nőtt.

okt. 3. 09:53
 1/5 anonim ***** válasza:
21%

Kb egy szépen megfogalmazott pattanásnak hangzik. Ha zavaró, vagy begyullad, akkor gondolom orvos ki tudná vágni èrzèstelenítès utàn.

Felnőtt fèrfinek is lehet a pèniszèn pattanàs, gyereknek mièrt ne? Csak mìg a felnőtt kiszedi magànak otthon, addig a gyerekèt nem piszkàlja a szülő.

okt. 3. 10:03
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
És NE tegyél fel kèpet semmikèpp!!
okt. 3. 10:04
 3/5 A kérdező kommentje:
A bőr alatt is lehet?
okt. 3. 10:06
 4/5 anonim ***** válasza:
75%

Lehet, hogy a bőr legalsó rétegèben van? Egyébkènt a gyereked a pèlda rà, hogy igen, lehet.

Làttam olyat, akinek a hàtàn lett elèg nagy, jóindulatú zsìrcsomó. Mivel nem zavarta, nem szedette le. Nemi szervròl gondolom lezzedetnétek, ha nőni kezdene.

okt. 3. 10:29
 5/5 anonim válasza:

Felnőtteknek is javarészt zsírcsomós a péniszük, vagy fitymabőr alatt, vagy a makk peremén.

Teljesen normális jóindulató zsírcsomóról beszélünk. De érdemes figyelni rá és ha van rá mód kezeltetni.

okt. 6. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!