Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mi segíthet, hogy ne sírjon a...

Mi segíthet, hogy ne sírjon a babám oltásnál?

Figyelt kérdés
Nemsokára megyünk a 3hónapos oltásra és sajnos a 2hónaposon nagyon sírt a babám. Esetleg van valakinek bevállt dolog ami segíthet, hogy ne sírjon?

szept. 11. 18:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Semmi.

Amúgy nem minden baba sír

szept. 11. 21:05
 12/19 anonim ***** válasza:
87%

Az en gyerekem 15 honapos korara mar akkor uvolt, amikor belepunk a varoterembe, orvos es oltas olyankor meg a kanyarban sincs.

Szoval en orulnek neki, ha csak oltaskor sirna es nem uvoltene mar elotte 🥲

Sajnalom amugy szegenyt, mert nyilvan tok rossz ilyenkor neki, de ez van.

szept. 11. 22:38
 13/19 anonim ***** válasza:
57%

9, szerintem ebben inkább szerencséd van. Én nem szoktam különösebben ideges lenni az oltása előtt. Rossz hogy nekem kell lefogni, meg sírni látni de ennyi. Ennek ellenére már amikor belépünk a doki rendelőjébe és meglátja, elkezd ordítani. De írok jobbat, már akkor ordít amikor a védőnőt látja meg, pedig ő csak státuszt csinál neki minden fájdalom nélkül.

De ha van vlm tipped, ami beválhat és nem véletlen, szívesen fogadom.:D

1.5 éves szintén.

szept. 11. 23:47
 14/19 anonim ***** válasza:
83%

A fiam sosem sírt előre, csak a szúrás után, de pillanatok alatt megnyugodott.

Én mindig nyugodt voltam, pedig nyilván utáltam lefogni, de a gyerkőc se vette annyira a szívére, befelé mindig mosolygott, de sokszor már kifelé is, pedig kapott szurit rendesen, minden lehetséges oltást megkapott.

Most elvileg van egy pár év nyugi, de nem biztos, hogy a gyakorlatban is lesz, mert nagyon gondolkozom a kullancs elleni védőoltáson. Nem tudom, hogy mennyire fog kiakadni, szerintem annál rosszabb, minél nagyobb,de remélem, hogy nem ezzel fogom a dokifóbiát megalapozni nála...

szept. 11. 23:53
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Te is szoktad neki előre mondani, hova megy, és mi lesz ott? Főleg most, hogy nagyobb és okosabb, napokkal előre mondom neki. Azt is, hogy a szuri picit fájni fog, mutatom a combján, hova fog szúrni a doktorbácsi, és hogy picit fájni fog.

Annyiszor átbeszéltük, hogy az oltás előtti nap apja előtt is kértem, mutassa meg, hova szúrja majd a doktor bácsi a szurit, és mutatta.

Nem állítom, hogy ez mindenkinél beválik, őszintén még én is meglepődtem, milyen simán megy. Én is arra számítottam, hogy mivel már rengetegszer voltunk ott (minden ajánlott oltást is megkapott), egy idő után már a hely láttán sikítófrászt kap, de nem. Persze ez változhat. 🙂

szept. 12. 08:32
 16/19 anonim ***** válasza:
86%
Jajj erositsd magad. Orakon at fog sirni kesobb,ha elesik vagy hiszti lesz egesz nap, dackorszak. Ez semmi ahhoz kepest.
szept. 12. 13:25
 17/19 Kroms ***** válasza:
0%
A gyerekek holtása az egyik leggonoszabb dolog a világon. [link]
szept. 15. 21:12
 18/19 anonim ***** válasza:
16, igen, de nekem is pl baromi fájó volt látni hogy a gyerekem torkaszakadtából ordít mert olyat csinálunk vele amit ő nem akar. Kötelező nyilván, ettől még nem jó nézni, hogy neki konkrétan rossz már ilyen kicsikent.
szept. 15. 21:25
 19/19 Kroms ***** válasza:

Semmi nem lehet "kötelező", legfeljebb ki kell játszani.

szept. 15. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!