Mit csináljak ha lázcsillapító után felmegy a láza?
5- os, fogalmad nincs, mi az a lázgörcs. lázgörcse annak van, aki hajlamos rá , annak pedig 37 nél is simán lehet láz görcse.Tehát semmi köze nincsen ahhoz , hogy milyen magas valakinek a láza. NEM a magas láztól lesz lázgörcs hanem hajlamtól.
Ha valamit nem tudunk akkor nem terjesztünk ostobaságot.
Először is, 3-4 óránként mehet a más hatóanyagú lázcsillapító
Másodszor, akkor adj lázcsillapítót, amikor 38 fölé megy a laza, illetve ha alatta van, de rossz kedvű.
Bocs,nem tudtam mi az új módi,hogy rögtön születés után vizsgálják a lázgörcsre való hajlamot,és ha nincs,akkor nem kell 40fokig lázat csillapítani.
Elnézést kérek a tudatlanságomért
Akárki akármit mond, le is pontozhattok, én már 37,8- nal is adok lázcsillapítót.
Nem a lazgorcs miatt(szerencsére még egyszer sem volt)hanem mert szar nézni ahogy a gyerek melegszik, csillagnak a szemei, és csak fekszik mint egy darab fa.
Szarok az ajánlásra, leviszem a lázat, és ennyi.(Hála istennek ha adok neki pl nurofent, az használ neki, és hat-het órán keresztül nem jön vissza a láz.)
#16...oke, köszönjük szépen...
Jó lenne, ha idegen ember létedre nem szólnál bele abba, hogyan és mit csinálok ha beteg a gyerekem.
Nem ismered őt, nem tudod milyen amikor lázas
Úgyhogy legyszives ne szólj be addig amíg nem voltál nálunk olyankor .
És képzeld, egyik gyerekemet sem nyirtam még ki, a nagylanyom is köszöni jól van, és a kisfiam is
Te ne adj a gyerekednek lehetőleg lázcsillapitót 40 fokig, de én adok, engedelmeddel ...Bírom az ilyen szuperanyukat.
19 nekünk is volt, 9 hónapos volt a fiam akkor
A kiütések elmultak neki két nap alatt. Szerencse, hogy ezek nem viszketnek..Gyogyuljatok meg minél hamarabb ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!