Ha semelyik lázcsillapító sem viszi le a gyerekem lázát mit csináljak?
Anniyra sajnálom szegénykémet. 2napja szinte folyamatosan lázas. 38-39 között. Germicid kúp sz..-t sem ér. Nurofen se sokat. Most kipróbáltam a panadolt, de már másfél órája. Nem megy le 38 alá.
Hűtőfürdő, vizes türcsi...semmi nem viszi le.
38 alá nem kell vinni, mert, az ekkora láz segíti a gyógyulást.
A borogatást próbáld a főütőerekhez tenni, boka, csukló, nyak-törölgetve.
Voltunk már dokinál. Azt mondta a dokinéni, h negatív státusz, vagyis semmi baja, csak lázas. És nem először már, és mindig megszenvedjük a lázcsillapítást. Jókedvű kisfiú, most is játszik, de van a homlokán egy tapasz, (lázmonitor a neve)és folyton jelzi a 38-at, és annyi is...megannyiszor ellenőríztem már neki apopóban. Hála az égnek jó beteg(ha lehet ilyet mondani) de annyira sajnálom.
Valami praktika? Mer már kifogytam belőle. Dokinő kiírt egy másfajta kúpot, amit 10kiló feletti gyerekek kaphatnak csak. Ő még 9 kiló. Szájhúzogatva írta föl, és kérte h csak nagyon magas láz esetnén. Sejtheted, h nem merem odaadni...pedig kiválottam.
Velem mindig ez volt, mióta az eszemet tudom, és még most is. Cataflam (baz erős) lázcsillapítót eszem, de gondolom ez a babusnak nem adható.
Nekem csak a hűtőfürdő és a vizeslepedő segít és segített.
Vidd el ügyeletre!
Jobbulást!
Langyos vizes hűtőfürdő: 37 fokos vízbe ülteted, és a vizet lassan 30 fokra hűtöd.
Jobbulást a babának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!