C alakba van mindig miert?
Mert felhúzza a bal lábát.
Nem igazán érthető a c alak.
Fej
Balcsipo
Lab
Valahogy igy kell elkepzelni. Szoval hanyat fekve mindig kintebb van neki a bal csipoje.
Az.én kislányom is C alakot vett fel, nála is azért volt, mert elfeküdte magát az anyaméhben (én már 1-2 naposan láttaö rajta, hogy aszzimetrikusan van). Mi is jártunk vele mozgásterapeutához, kádas úsztatásra. De a kislányom egy percig nem szenvedett a terápia alatt! Abszolút az ő igényeihez volt igazitva, tündéri és hozzáértő terapeutával. Mégis gyönyörűen kidolgozta magából a féloldali feszességet. Szóval nem biztos, hogy KELL szenvednie a babának ahhoz, hogy javuljon a helyzet. Sőt, ahogy a sportoknál, más tanulásnál stb. mindennél akkor hatékony a folyamat, ha motiváltan, jókedvűen végzed, a terapeutánk (meg sokan mások is) a babáknál is azt vallják, hogy akkor hatékony(abb) a terápia, ha a baba jól érzi magát közben.
Nem mondom, hogy nincs kivétel, nem vagyok szakember, de szerintem érdemes alaposan körbejárni a szakembereket, módszereket, mielőtt belemész abba, hogy "kínozzák" a gyerekedet. Miközben lenne bababarát megoldás is...
Voltál a 6 hetes csípőszűrésem ortopédián? Nem csak ultrahang hanem rendes fizikai vizsgálat is. Ha nem akkor gyorsan érdemes lenne megnézetni, mert minél előbb elkezdik a korrigálást annál jobb.
Amúgy ha senki nem talál semmit akkor lehet refluxra is gyanakodni, ha eddig nem csinálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!