Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A terhességben lévö puffadás...

A terhességben lévö puffadás hányadik héten jelentkezik és pontossan hol is fuffad a has? . Ha felpuffad akkor az vissza esik normál alakba vagy mindig puffadt lessz?

Figyelt kérdés
2009. szept. 22. 15:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! A puffadás az egész hasra értendő. Nem csak a méh dudorodik ki, az nem puffadás. Reggelre általában kicsit jobb, estére nő a puffadás. Azt azonban fontos tudni, hgy nem csak terhesség okoz puffadást, hanem vagy 10 millió más minden. Ez nem feltétlenül tünet, csak egyeseknél erőteljesebben jelentkezik. Te kisbabát vársz?
2009. szept. 22. 16:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem úgy jelentkezett, hogy menszesz előtt mindig felpuffadok, aztán a vérzés alatt szabályosan mintha leeresztett volna bennem egy lufi, lelappadtam. Nos, most, hogy babát várok, nem lappadtam le, hanem a beleim továbbra is puffadtak maradtak, úgy nézek ki, mintha felszedtem volna pár kilót, pedig a mérleg szerint egy dekát se.

Később, amikor a baba már jó nagy, akkor az fog puffadni, nem a beleid, mert azoknak nem sok hely marad a pocakodban. :-)

Ahogy az előző válaszoló is írta, a puffadás nem terhességi tünet, főleg nem a vérzés előtt. Erre ne építs, akár babát szeretnél, akár félsz egy nemkívánt terhességtől.

2009. szept. 22. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!