A terhességben lévö puffadás hányadik héten jelentkezik és pontossan hol is fuffad a has? . Ha felpuffad akkor az vissza esik normál alakba vagy mindig puffadt lessz?
Figyelt kérdés
2009. szept. 22. 15:31
1/2 anonim válasza:
Szia! A puffadás az egész hasra értendő. Nem csak a méh dudorodik ki, az nem puffadás. Reggelre általában kicsit jobb, estére nő a puffadás. Azt azonban fontos tudni, hgy nem csak terhesség okoz puffadást, hanem vagy 10 millió más minden. Ez nem feltétlenül tünet, csak egyeseknél erőteljesebben jelentkezik. Te kisbabát vársz?
2/2 anonim válasza:
Nekem úgy jelentkezett, hogy menszesz előtt mindig felpuffadok, aztán a vérzés alatt szabályosan mintha leeresztett volna bennem egy lufi, lelappadtam. Nos, most, hogy babát várok, nem lappadtam le, hanem a beleim továbbra is puffadtak maradtak, úgy nézek ki, mintha felszedtem volna pár kilót, pedig a mérleg szerint egy dekát se.
Később, amikor a baba már jó nagy, akkor az fog puffadni, nem a beleid, mert azoknak nem sok hely marad a pocakodban. :-)
Ahogy az előző válaszoló is írta, a puffadás nem terhességi tünet, főleg nem a vérzés előtt. Erre ne építs, akár babát szeretnél, akár félsz egy nemkívánt terhességtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!