Aki már hazaért strandolós, fürdős nyaralásból, megúszta valamilyen vírus, betegség nélkül? Aki nem, mit vitt haza?
Egyszer volt ilyen, egy jo kis hanyos virust hoztunk haza.
Akkor viszont baba vagy gyerekbarat, ki hogy mondja, hotelbe mentunk, nyilvan rengeteg gyerek volt es sok benti programon is vettunk reszt. Szoval gondolom ez volt a ludas :D
4x voltunk eddig nyaralni, mas alkalommal nem kaptunk el semmit, de a szallasunk is apartmanban volt.
Több helyen is voltunk már idén, élővízben strandon, medencében, szabadstrandon, szálltunk meg apartmanban, semmit sem kaptunk el. Ettünk étteremben, kifőzdében, bódés fagyizóban, "drága" cukrászdában, semmi bajunk sem lett azoktól sem.
Tavaly egyszer sikerült nekem megfázni "nyaraláson" (vagyis az 1hetes nyaralás utolsó napján jött elő, hogy ott kaptam el, vagy lappangott már ki tudja 🤷🏼♀️), a gyerekeknek kutya bajuk sem volt akkor sem, nekem lett valami torokfájós nyavalyám, ami alig 1 hét alatt el is múlt minden különösebb gyógyszer nélkül (torokfertőtlenítős cukorkát szopogattam csak).
Életemben 1x szedtem össze, pont terhesen egy hüvelyi fertőzést.
Amúgy soha sem én, sem férjem, sem a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!