Mennyi a láza és mit jelent, hogy nem annyira vitte le?
Ha nagyon magas a láza, 40 fok körül, akkor érdemes egy kellemesebb langyos fürdőt is csinálni neki + igyon sokat.
Ha az érték, amire levitte a Nurofen olyan, amiben "jól van", nem nyűgös, akkor az jó úgy. Amúgy lehet már Cataflam cseppet adni neki, eltelt annyi idő.
aug. 1. 19:36
2/13 A kérdező kommentje:
38.2 volt, de nyűgös, ezért adnám neki.
aug. 1. 19:57
3/13 anonim válasza:
Kérdezd meg az ügyeletet! Szerintem 4-6 órát kell várni. De nem vagyok orvos, szóval őt kéne kérdezni.
aug. 1. 19:57
4/13 anonim válasza:
38,2-nel meg nem kell semmit adni, az enyém akkor is nyűgös ha nem lázas, erre nem kell a gyógyszer, a láz gyógyít nem kell mindenáron lenyomni.
aug. 1. 19:59
5/13 anonim válasza:
Anno nekem a doki azt mondta h ha mas a hatoanyag akkor lehet adni 1-2 ora mulva a maaikat ha az elso nem viszi le a lazat.
Mikor mononukleozisa volt a gyereknek 14 evesen 3 fajta lazcsillapitott kapott kb 2 orankent h 39 alatt maradjon a laza, plusz szinte egesz nap a medenceben volt h huljon. Raadaskeppen kanikula volt abban az idoben 35+ fokokkal.
Szoval nagyon hajszalon mulott h nem a korhazban kotott ki.
aug. 1. 20:54
6/13 anonim válasza:
Mi is azt az itinert kaptuk ősszel az 5 évesemnek mononukleózisra, hogy 2 óránként mehet más hatóanyag
aug. 1. 21:05
7/13 anonim válasza:
Amugy azert vicces h a lanyom kisbaratja meg egy 1 delutanos hoemelkedessel tul volt rajta...
aug. 1. 21:15
8/13 anonim válasza:
7!
Min?
aug. 1. 21:51
9/13 anonim válasza:
38.2 re nem kell adni semmit.
39.5 folott csillapitunk lazat 2024 ben.
aug. 1. 23:31
10/13 anonim válasza:
Cataflam cseppet semmifelekeppen nem adnek 38.2-re, de meg 39.8-ra se nagyon. Nurofennel valtasban legyen Flamborin csepp. A cataflam inkabb gyulladascsokkento, nem lazcsillapito.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!