Tényleg adhatok neki cataflam cseppet?
Nem fogod szeretni a válaszomat, de 4 hónaposnak nem mernék adni. 15 hónapos voltm ikor 5 foga jött egyszerre és olyan szinten volt készen a gyerek, hogy csak úgy volt neki tűrhető a fájdalom ha a hűvös konyhakőre hasalt és odatapasztotta az arcát :(((((( együtt sírtunk... Na, akkor adtam neki Cataflamot. Az a helyzet, hogy amíg hatott (kb. 4-5 órán át) addig szuperül volt, végre az én jókedvű kislányom volt, de kiment a hatása és újra megőrült a gyerek. Nade ez olyan erős, hogy ezt nem lehet orrbas-szájba adni. El is kábult tőle kicsit, bivalyerős ám, meg nagyon féltem ,hogy tönkreteszi a szervezetét. Volt, hogy inkább csak alváshoz adtam ,hogy végre egyszer kipihenje magát és nem 20 perces délutáni alvása legyen.
Amúgy BIZTOs, hogy a foga???????????? Ugyanis az én lányomnak is volt egy pontosan ilyen korszaka 4-5 hósan és állítottam mindenkinek ,hogy a foga jön, de 9 (!!!) hónapos koráig egyetlen foga sem jött elő, pedig akkor tényleg fogzásnak tűnt.
1 éves kor fölött adható!
Biztos hogy a fogától szenved? Ne haragudj, de nem szabad mindent a fogzásra fogni! Orvos látta már? Annyi más miatt sírhat szegény.
Első vagyok: igen, ez akkor tényleg fog. lehet hogy van ami már áttört, de valszeg itt is az van mint nálunk hogy több jön egyszerre. Nekem is voltak ilyen pokoli hónapjaim, még emlékszem. Szerintem próbáld meg 5-6 cseppel. Írj majd mi volt!
Csak az a lényeg, hogy ne szoktasd rá. Én kb. egy hónapig nyomtam neki időnként, nem egész nap persze, de aggódtam a szervezetéért. Szerencsére nem szokott rá :)
Persze, lehet a foga, de...
Ettől függetlenül még más baja is lehet, ami miatt ennyire nyűgös, nem alvó! Hisz fogzás idején könnyebben elkap bármilyen más egyéb nyavaját, amitől szintén nyűgös lehet. A füle is fájhat, mi most vagyunk benne, és a foga még csak épphogy látszik, bent az ínye alatt. De doki múltkor megnézte, és egyértelműen a füle volt a ludas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!