Mit tennétek ha nem lennétek elégedettek a magánorvossal?
Van egy gyerekem aki asztmás , 5 éves és 2 éve járunk egy magánorvoshoz tőlünk 70kmre van .. a közelbe máshol körzeti nincs és magán se igazából .
Az orvos munkájával eddig 100%ig elégedett voltam és nyilván isten ments hogy egy orvos tudását megkérdőjelezzem hiszen én nem vagyok orvos . Viszont amit eddig használtunk pipa ( flixotide 2x2puff ) lecserélt egy erősebbre a neve symbicort a80 3x1puff , ez a pipa 12 éves kortól használható .. amit már akkor tudtam meg mikor haza jöttünk és a beteg tájékoztatót elolvastam . A fiam állapota egyébként sokkal jobb mint 2 éve . A pipakat csak betegség esetén kell elővenni de mostanába nem kellett hála Istennek . A gyógyszertárba rá kérdeztem hogy biztos ez a pipa van felírva nem pedig a symbicort mite amit kissebbb gyerekek is használhatnak ? És nem , ok azt javasoltak hogy szerintük nem kellett Volna ezt felírni mivel serdülő kortól használható , a gyerekorvosunknak is mutattam a papírt amit kaptunk és o sem támogatja ezt a symbicortot sem a mite sem pedig amit felírt azt sem
Nem tudom mi tevo legyek azért el bizonytalanít hogy tényleg jóval nagyobbaknak van ez a pipa . A gyerek testsúlya is átlagos 18,5kg
Van akinek a gyereke ezt aa pipát használta vagy használja ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!