Magánorvosnak látnia kell minden ctg eredményt?
Magan orvoshoz jártam a terhességem alatt 15ezer Ft/ alkalom volt de most fel emelte 20ezer Ft-ra
És most vagyok a 37 hétben amikor már hetente ctg vizsgálatra kell ugye járnom, és azt mondta a doki hogy hetente a vizsgálat után kell menjek hozza ugye ez heti 20 ezer Ft a születés idejéig
Kötelező e vissza jarni hozza minden ctg vizsgálat után? Vagy ki hagyhatok e legalább 2 alkalmat?
Hol csináltatod a ctg vizsgálatot? Azt is magánban? Mert akkor igen. Kell orvosi vizsgálat is. Kórházban is vizsgálnak utánna.
Amúgy nem is olyan drága az orvosod. Mifelénk 22-től kezdődik. Ezzel kell számólni terhesség alatt anyagilag is, hogy az utolsó időszakban többet kell járni.
Egyáltalán nem kell menni már hozzá. A ctg-t a kórházban/szakrendelőben is orvos értékeli ki, ha valami nincs vele rendben meg is vizsgálnak.
Ha betöltöd a 40. hetet minden nap van ctg, gondolom a magánorvosnak nincs minden nap magánrendelése, hétvégén is.
Sztkba járok ctg vizsgálatra
Csak a nogyogyaszom magan
Viszont akkor a ctgn nem kérdezik hogy mit szólt hozza a doki?
Vagy a korhazba nem kérik a papírt amit adott volna a magan orvos?
Rendben van, értem így már akkor lényeg a lényeg hogy már nem vagyok akkor köteles jarni hozzá
Köszönöm 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!