Magánorvoshoz viszed a gyermekedet?
Akár csak egy oltásnál, akár betegség esetén?
Ha igen, miért? A várakozás miatt nem mész államiba vagy valami rossz tapasztalat miatt?
Köszönöm!
Nem
Szűrővizsgálatokra igen.
Itt nem kell várni sosem.
Oltásnál, betegségnél is kapok időpontot.
Most arra is figyelnek, hogy a parkolóban várunk és szólnak, ha következünk, a vàróban senki nem tartózkodik.
Szűrővizsgálatok viszont a szakrendeléseken folyamatosan csúsznak..
3-4 hó hogy időpontot kapjunk
Így viszem magánba
Eddig még nem vittem magánorvoshoz. De náthán kívül más baja még nem is volt szerencsére. Az oltást a körzeti is be tudja adni.
De ha komolyabb gond lenne, magánba vinném. Vagy ha a dokink által javasolt kezeléssel nem értenék egyet teljes mértékben, esetleg úgy gondolnám, téved, félrekezeli a gyereket. Akkor nem haboznék azonnal magánba menni vele.
Olyan esetben viszem csak magánba, amikor eleve nincs lehetőség államiba vagy rengeteget kellene várni.
Eddig hallásvizsgálat és gyógytorna volt magán.
A gyerekorvosunk remek.
Ha a gyerekorvoshoz kell vinni akkor rendeshez, de ha beutal valahova vagy barmi masvan akkor maganhoz.
Idaig 2x voltunk, egyszer fogorvosnal mert fajlalta az inyet. Masodik alkalommal ful orr gegesznel mert a gyerekorvos azonnal utalta be hogy kikell venni mindketto mandulat egyszerre.
Gyermekorvoson kívül mindent amit csak lehet, magánban intézünk.
Állami rendelésen tömeg van és csúszás, kosz, mindenféle "kétes elem" undorító wc... sorolhatnám...
1. Vagyok
Hozzátenném, hogy nekem mind a 2 gyereknél van “gond”
Nagynak a szemével van gond születése óta
6 hónapos korig vártunk, hogy rendbejön, ekkor kértem időpontot 3,5 !!! Hónapra kaptam.
A megyében egy helyen van gyerekszemészet.
40 perc autóval
És 4 órát vártam a csúszás miatt egy szoptatott gyerekkel
Majd haza 40 p
A kicsi nemrég született.
Magzti korban nem komoly szívproblémát diagnosztizáltak.
Sztk alapon időpontunk is volt, de nem fogadnak.. egyszer mentem volna a hivatalos úton.
Szóval mind a csípőszűrést, mind a hasi Uh-ot , és a szîv uh -ot magánban csináltatjuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!