Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Felfázással várhatunk hétfőig...

Felfázással várhatunk hétfőig vagy irány az ügyelet? Mik a praktikák? Majdnem 4 éves a kislány.

Figyelt kérdés

Egyelőre a "csíp a pisi" szakaszban vagyunk, de én nem voltam még felfázva, nincs tapasztalatom.

Jó, ha napi 1x kamillás vizben ülőfürdőzik és 1-2x kamillateát iszik majd hétfőn doki, de ha lázas ügyelet?

5 napja hagyta abba más miatt az antibiotikumot, 9 napig szedte. Megelőzhető, hogy kapjon? Persze, ha orvos ír beadom.

2024. júl. 5. 20:42
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nagyon durva, hogy ez ennyire gyors tud lenni. Nem gondoltam volna. Ezek szerint olyan, mint a fülfájás. Amikor kiírtam a kérdést akkor kamillás vízben fürdött, azóta nem kiabálom el, viszont a hüvelyénél pirosságot láttam este, lehet picit ott begyulladt és ahogy egy pici pisi érte az csípte neki. Ma reggelre csökkent a pirosság, de figyelgetem őt és azért a kamillát még nem hagyom el, ha meg újra csip vagy pirosabb felhívom az ügyeletet.

2024. júl. 6. 10:33
 22/23 anonim ***** válasza:
84%
Tud gyors is lenni, es tud szinte semmiseg is lenni. Ha epp túl van egy antibiotikum kuran, ami amugy akar okozhat is ilyen mikrobiom megborulast "odalent", akkor én nagyon meggondolnám, hogy megelőzeskent, biztos ami bizros alapon adnék-e még egy adagot.
2024. júl. 6. 11:42
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
A kamilla szétszárítja neki, ne ültesd abban. Tévhit, hogy mindent kamillázni kell.
2024. júl. 8. 05:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!