Felfázással várhatunk hétfőig vagy irány az ügyelet? Mik a praktikák? Majdnem 4 éves a kislány.
Egyelőre a "csíp a pisi" szakaszban vagyunk, de én nem voltam még felfázva, nincs tapasztalatom.
Jó, ha napi 1x kamillás vizben ülőfürdőzik és 1-2x kamillateát iszik majd hétfőn doki, de ha lázas ügyelet?
5 napja hagyta abba más miatt az antibiotikumot, 9 napig szedte. Megelőzhető, hogy kapjon? Persze, ha orvos ír beadom.
Köszönöm a válaszokat!
Nagyon durva, hogy ez ennyire gyors tud lenni. Nem gondoltam volna. Ezek szerint olyan, mint a fülfájás. Amikor kiírtam a kérdést akkor kamillás vízben fürdött, azóta nem kiabálom el, viszont a hüvelyénél pirosságot láttam este, lehet picit ott begyulladt és ahogy egy pici pisi érte az csípte neki. Ma reggelre csökkent a pirosság, de figyelgetem őt és azért a kamillát még nem hagyom el, ha meg újra csip vagy pirosabb felhívom az ügyeletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!