Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Felfázással várhatunk hétfőig...

Felfázással várhatunk hétfőig vagy irány az ügyelet? Mik a praktikák? Majdnem 4 éves a kislány.

Figyelt kérdés

Egyelőre a "csíp a pisi" szakaszban vagyunk, de én nem voltam még felfázva, nincs tapasztalatom.

Jó, ha napi 1x kamillás vizben ülőfürdőzik és 1-2x kamillateát iszik majd hétfőn doki, de ha lázas ügyelet?

5 napja hagyta abba más miatt az antibiotikumot, 9 napig szedte. Megelőzhető, hogy kapjon? Persze, ha orvos ír beadom.

júl. 5. 20:42
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
54%

Csecsemőként 4 alkalommal voltunk kórházban, egy alkalommal inzenzíven, mind HUTI miatt.

Dehogy várnék egy percet se!

júl. 5. 20:44
 2/23 anonim ***** válasza:
84%
Én mennék ügyeletre, mert az nagyon tud fájni. Antibiotikum fog kelleni.
júl. 5. 20:45
 3/23 anonim ***** válasza:
32%

Hétfőt várd meg, ne ültesd ügyeleten fél napot.

Kamillateát itass vele.

Ültesd kellemesen meleg kamillateás vízbe.

Gyógymódok hétfőig

júl. 5. 20:46
 4/23 anonim ***** válasza:
70%

Lemaradt a link.

[link]

Sok folyadék!

júl. 5. 20:47
 5/23 anonim ***** válasza:
42%
Már miért várnál bármire is, ha a gyereked sz*rul van??!?!? Atyaúristen, de komolyan, arra vársz, hogy rosszabb legyen neki?!
júl. 5. 20:50
 6/23 A kérdező kommentje:
Nem sírva fetreng a fájdalomtól jelen pillanatban, csak 3x jelezze, hogy fáj a puncija ha pisil. Ilyenek volt 1x nekem 1 napig, az nem volt felfázás. Neki szerintem az lesz, de én még várnék vele. Az immunrendszere 0-ra gyengült egy 2 hetes betegség miatt, ha azonnal rohanok az ügyeletre összeszedünk még 3-at. Ha rosszul lesz, lázas lesz, sír nem fogom gondolkodni azon viszem-e, de még lehet holnap ígyis az lesz belöle.
júl. 5. 20:59
 7/23 A kérdező kommentje:
Köszi a linket!😊
júl. 5. 20:59
 8/23 anonim ***** válasza:
86%
Egyszer volt egy durva felfázásom már 20 éves korom körül. Este még beugrottam hazafelé az orvoshoz, de gyógyszertár már nem volt nyitva. Alig aludtam az éjjel, nagyon rossz volt. Anyukám nyitásra szaladt nekem a gyógyszertárba az antibigyóért. Itass vele rengeteg vizet, hátha javul, de direkt ne várasd hétfőig, nagyon tud fájni.
júl. 5. 21:00
 9/23 anonim ***** válasza:
74%
Tőzegáfonya tea jó tud lenni. az direkt felfázásra van. De hétfőig valóban még sok idő van. Ha esetleg apuka is a képben van vagy nagyszülő akkor vlk kint tud maradni a kislànnyal és amikor be kell menni beviszi.
júl. 5. 21:04
 10/23 A kérdező kommentje:
Felfázásnál a hüvely bemenete lehet piros? Lehet inkább valami "külsőbb" bakteriális dolog lesz.
júl. 5. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!