Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Lázcsillapító tápszerbe?

Lázcsillapító tápszerbe?

Figyelt kérdés
Nem nagyon akarja csak úgy meginni a szirupot és arra gondoltam bele teszem a tápszerbe. Szabad így is adni?

jún. 6. 10:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én azért nem adnám úgy, mert lázas gyerek általában nem sokat eszik, és ha nem eszi meg az egész adagot, nem jut be az összes szirup. Fecskendővel esetleg?
jún. 6. 10:25
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Érdemes megpróbálni, de ne az egész tápszerbe öntsd bele, csak egy részébe amit biztosan megeszik. Vagy több részletben stb. Ne legyen az, hogy nem tudod, hanyad része ment a gyerekbe a gyógyszernek. Lehet hogy nem issza meg mert más az íze de hátha.
jún. 6. 10:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hat a szirup az nem lesz jo tapszerbe, mar csak az allaga miatt se.

Flamborin csepp esetleg tapszerbe, bar annak is malna ize van, nem tudom milyen lehet.

Vagy masik fajta szirup fecskendobol.

Vegso megoldaskent pedig meg mindig ott a kup.

Az en kisfiam a panadol baby-t imadja. Sir, amikor elfogy, hogy ker meg 😅

jún. 6. 10:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor lehet csak egy másfajta szirupot kéne vennem mert ez még szerintem is nagyon rossz ízű nem csoda hogy nem kéri
jún. 6. 10:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy fontold meg azt is, hogy egyáltalán kell-e lázcsillapító. Kicsinek az én fiam mindenhogy utálta, viszont láthatóan nem okozott neki különösebb kellemetlenséget a láz, sőt extra jól aludt tőle. Szóval én egyszerűen nem adtam neki rá semmit. Valamivel gyorsabban is gyógyul elvileg, ha hagyod lázasnak lenni. Ez nyilván csak arra az esetre vonatkozik, ha a te gyerekedet se viseli meg a láz, ha szenved tőle, akkor megéri belevarázsolni a gyógyszert valahogy.

Nagyobb korában a málnás flamborin+sűrű tömény csokiszósz vált be.

jún. 6. 14:51
 6/7 anonim ***** válasza:
A flamborin cseppet közvetlenül a szájába tudod csöppenteni, könnyebb beadni, mint a panadolt vagy a nurofent.
jún. 6. 16:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Flamborin csepp tényleg jó, pár csepp kell csak belőle.

Amúgy nálunk pl az epres Nurofen sziruptól hányt a gyerek. Vettem narancsosat, attól semmi baja.

jún. 7. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!