Adjak neki most vagy adjak neki később lázcsillapítót?
Ha váltogatod a lázcsillapítot akkor akár mehet 3 óránként.
Én adnék neki most és ejszaka ránéznék.ha kell akkor kap
En ugyan azt alázcsillapítot is volt hogy 3 óránként adtam mert hamar ment vissza magasra.
Nyugi tényleg nem lesz baja ha 3 óránkent adsz. Azert ezek jól vannak megcsinálva és nem fog ártani a babának. Nagyon sokat beteg az 1 évesem ,szinte minden hónapban így már rutinosan nyúlok a gyógyszerét.
Azért készülj a jövőre és legyen otthon még legalább 1 fajta és akkor akár 2 óránként is váltogathatod ha annyira lázas lenne!
Köszönöm szépen mindenkinek!
Beadtam neki. Kivan nyúlva szegény, de nem sír,nincs rossz kedve, csak mintha nagyon fáradt lenne. Egyébként egész nap elvolt, játszott. Vasárnap kaphatott el valamit, szülinapon. Nem jár bölcsibe, de általában családi rendezvényeken összeszed valamit. 😏
38.6-ra én nem adok neki. Mivel szopik ezért éjszaka többet szopizik, ahogy nappal is, plusz sokat itatom. Éjszaka megszoktam ilyenkor nézni, ha úgy érzem lázas akkor megmérem, ha 38.6 fölé megy akkor azért én is adnék.
Én így csinálom de baja attól nem lesz hogy most hamarabb adtad be neki. Jobbulást a kicsinek.
Hú nálunk külön listát írt a foki hogy ezekből a gyenge gyógyszertári sz*rokból mennyit lehetne adni
Ami durva hogy ha tényleg váltogatod adhatod neki észnélkül..
De egyébként nálunk bejött a csak akkor csillapítunk ha sír rossz köuérzete van stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!