Lázcsillapító mellett se megy le teljesen a láz, maximum 38,7°C-ig. Próbálkozzunk másik lázcsillapítóval?
Próbálj meg mást! Hívd fel az orvost vagy gyógyszertárban ha elmondod mi a gond biztos segítenek.
Az én fiamnak is volt ami megse mozdította a lázát, kértem mást a gyógyszertárban, egyből levitte..
Itatható? Rosszul van a láz miatt? Miért akarod mindenáron csillapítani?
Amíg a kis szervezetének a termosztátja nem áll át, tehát amíg a teste csak fűt és fűt, nem akarja leadni a hőt, addig nem érdemes a külső hűtéssel próbálkozni. Ha hat a gyógyszer a hőközpontra, akkor már a szervezete is túlmelegedett állapotként fogja a lázat érzékelni, és leadni próbálja a hőt. Akkor működni fog a langyos zuhany, és jól is fog esni neki. Amíg a teste mindent bevetve küzd, hogy fenntartsa a lázas testhőmérsékletet, addig csak dideregni fog alatta.
Érdemes mást is próbálni. Kislányomnak a Panadol amennyire nem ért semmit fájdalomra, annyira gyors és hatékony lázra.
Orvosnak érdemes ezt így elmondani ha más nem telefonon, súly függvényében javasolhat magasabb adagot egyébként az eddig kapottakból is. Én 1 hónapja jártam így, dupla adagon éltem, hogy 38 alatt is legyen a hőm néha. Viszont gyereknél csak orvossal egyeztetve tenném ezt, magamtól nem adnék a javasoltnál magasabb adagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!