Lassan 2 eves lanyomnak 3,6 lett a vas eredmenye. Mire szamithatok?
Figyelt kérdés
Mar van idopontom pentekre a haziorvoshoz. Van esetleg akinek ilyen alacsony lett az eredmeny a gyermekenek?máj. 29. 13:20
1/13 anonim válasza:
Hát számot nem tudok mondani, de a fiamnak annyit mondott a doki, hogy nagyjából 0 a vasraktára. Most 3 hónapos Maltofer csepp kúrán van, napi 20 cseppet kap. Utána kontroll.
2/13 anonim válasza:
Enyemnek. Honapokig szedte a Maltofert babakoraban, meg se mozdult az ertek.
3/13 anonim válasza:
#2-es válaszoló: És mikor lett jobb? Vagy kiderült, miért nem változik neki?
4/13 anonim válasza:
Nem lett jobb, es nem derult ki, pedig agyon vizsgaltak. Nem okoz semmilyen gondot, nem aluszekony, eszik, jokedvu, aktiv stb, szoval evente kontroll (mert ha nagyon-nagyon alacsony lenne az ertek, szoktak adni vert, de az mar tenyleg nagyon brutal kell legyen, meg nem volt ilyen), aztan neha letolunk egy Maltofer kurat. De mar beken hagyjak legalabb.
5/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
Kicsit megnyugodtam. A lanyom is honapok ota szedi a maltofert (10 csepp). De jokedvu, eszik rendesen, jatszik stb
Kivancsi vagyok mit fog mondani a haziorvos 😖
máj. 30. 06:15
6/13 anonim válasza:
4-es vagyok. Nem tudom mennyit er 10 csepp Maltofer, enyem 2 honaposan 15-ot szedett 😬 De folsavat es C vitamint is szed melle, ugye?
7/13 A kérdező kommentje:
Csak a maltofert es D vitanint szed. Nem javasolt mast az orvos 😯
máj. 30. 15:46
8/13 anonim válasza:
Hat az erdekes, mert a ketto masik is kellene ahhoz, hogy legyen ertelme a Maltofernek.
9/13 A kérdező kommentje:
Huha 😳 neked hany eves a kicsi? Es miylen folsavat es c vitamint szed?
máj. 30. 18:18
10/13 anonim válasza:
Nekünk se javasolt a Maltofer mellé mást a doki. Annyit mondott,hogy gyümölcs evéshez legyen közel a beadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!