Szerintetek mire számíthatok? Volt valakinek hasonló eredménye?
Holnap töltöm a 35. hetet.
Pénteken voltam vérvételen aminek ma kaptam meg az eredményét.
Az első ami szemet szúrt, alk. foszfatáz 233 IU/l (referencia tartomány: 30-120)
A nődokimhoz csak holnap estére van időpontom de most azért elég ideges vagyok. Van okom az aggodalomra?
250 terhességben a ref. érték :) de nem terhes állapotot csillagoznak mindig.
szóval, semmi gond :)
Igaza van elsőnek :D 250 terhesen.
Nekem 490 szóval nálam epepangás van, de mivel más értékemmel nincs baj ezért csak a gyerek fekszi el. Nem kívánom senkinek. 32. héttől vakarózok éjszakánként, a minap annyira viszkettem éjjel, hogy fél4-ig aludni se tudtam :S Bármire elcserélném. Szülés után elmúlik. Tenni ellene semmit nem lehet.
Szóval neked nyugi, ez még simán jó érték :D
Kitartás így a végére :)
38hkm
Nekem semmi tünetem nincs, se viszketés, semmi (még). De valószínű nekem is nyomja jobb oldalon a bordáim alatt mert folyton ott dudorodik ki. :) Meg korábban volt egy olyan időszak amikor rendesen fájt pár hétig, aztán ez elmúlt.
Kitartás Neked is! :) Kisfiú vagy kislány a pici? :)
Kukacos :D És már nagyon várom, hogy megszülessen :) Legalább a viszketésem elmúlik :)
Elvileg jövőhét szombatra várjuk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!