Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Pár napja írtam kérdést...

Pár napja írtam kérdést kisfiammal kapcsolatba(2,5éves)akinek csalankiütése van. Mára láz is jelentkezett. Van más is akinek a kisfia havonta egyszer de sokszor 2x lázas? Szedtünk vitaminokat,maltofer+cebion csepp,isoprinosin stb.

Figyelt kérdés

máj. 27. 13:38
 1/6 A kérdező kommentje:
Dokink szerint jól védekezik az immunrendszere a lázzal,de egyszerűen ezt már nehéz bírni hogy havi egyszer de sokszor 2x a 40fokos lázát próbálom csillapítani. Sokszor voltunk vérvételen ami max vírust jelzett,vizeletet sokszor nézték negatív..az orvos javaslatára konkrétan sehova nem megyek vele csak a nagyobbikért az oviba hogy nehogy elkapjon valamit ,de szeptemberbe kezdi az ovit ..tanácstalan vagyok.. múlt nyáron is pedig az orvos azt mondta nyaron biztos nem lesz beteg nyaron is 40fokos lázakkal voltunk.. nem cumizik nem vesh semmit a szajaba fogát mindennap mossuk,kezét is sűrűn.valakinek tapasztalat? A lányom aki ovis 6,5éves ő szerencsére nem beteges.
máj. 27. 13:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Van facebookon egy Vakcinainfó - orvos válaszol csoport. Ajánlom csatlakozz! Igazi orvosok válaszolnak. Lehet névtelenül kérdezni. Itt nem orvosoktól kapsz választ.
máj. 27. 14:54
 3/6 A kérdező kommentje:
Írtam már nekik kétszer is csatoltam képet a kiütésről leletet.egyik orvos írta a másiknak hogy tud e segífeni es ennyiben le is zárult utána nem válaszoltak
máj. 27. 15:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Havi 1-2 betegség, több napig tartó lázzal is normális. Remélem ilyenkor nem kapja a Maltofert
máj. 27. 18:54
 5/6 A kérdező kommentje:
Azt mondta a dokink akkor ne kapja ha antibiotikumot kap. Most nem kap antibiotikumot. Jelenleg 39,3 végbélbe mérve.ugy hogy 2és fél órája kapott mexalent illetve fürdőztünk is.
máj. 27. 21:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Mindenhol azt olvasom ha vírusos elöbb a láz utána a csalánkiütés jelentkezik ...hogy lehet hogy nálunk fordítva most már kétszer is elöbb a kiütés majd a láz? Volt ilyen valakinél? Holnap nyilván újra elmegyek vele a dokinkhoz.
máj. 27. 23:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!