Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Itthon porszívós orrszívót...

Itthon porszívós orrszívót használunk.De szeretnék egy elemeset amit utazás során használhatnánk (messze laknak nagyszülők)Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy jóval gyengébbek,de keresek egy viszonylag hatékonyat.

(Nem csecsemő részére,1és3évesem van)

ma 17:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén: én a porszívósat viszem ugyanúgy nyaralásra is, csak a porszívóba dugható adapter nélkül, és én játszom a porszívó szerepét :D A cső vége a számba, és nagy szusszal kiszív. Vettem mindenféle elemes és manuális kis orrszívókat is, semelyik sem ért semmit. Ez, a szájjal szívós módszer az egyetlen, ami legalább részben megközelíti a porszívó hatékonyságát, minden más csak szörcsög, de eredménye nincs. Nem mellesleg, olcsóbb is. Éjszakai orrszíváshoz is ezt a módszert használom, senki sem ébred fel rá (nyilván az érintetteken kívül).
ma 18:43
 2/7 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem nincs az a hordozható szívó, ami érne bármit is.

Mi is a porszívóst használjuk, porszívó nélkül.

ma 18:49
 3/7 anonim ***** válasza:
52%
Mi visszük a porszívósat. A nagyszülőknél van porszívó amire rá tudjuk csatlakoztatni. Meg álló porszívónk van, amiből ki lehet szedni a "morzsa szívó" részt, és azt visszük magunkkal.
ma 19:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
#3 te láttál már orrszi-porszit? Nem egyenesen a csőbe szívja a porszívó se a taknyot, kis tartálykába kerül a cucc. Nyilván ha szájjal szívod se a szádba kerül.
ma 19:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Értem..köszi a tanácsokat
ma 19:44
 6/7 anonim ***** válasza:
55%

Nekünk ez aránylag bevált:

[link]

De állítólag a Nosiboo jó márka és hatásos, viszont elég drága.

ma 19:49
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi..

Rákeresek erre is..

Amúgy eddig ezekkel szemeztem: dr.benny,braun,babyono

Nekem volt bébé confort de az max csecsemők gyenge orrfolyására valók.

ma 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!