Más is ennyire sokszor keresi fel a gyerekorvost?
Most nem a megfázós, hányós-hasmenős betegségekre gondolok.
Már a nagyobbik gyereknél is mindig làttam valami elvàltozást, amire nagyrészt legyintett a gyerekorvos és azt mondta ne vizsgáljam nagyítóval a gyereket. Most már két gyerekem van és vagy az egyikkel vagy a másikkal mindig van valami. 2 hónapos a kicsi, de azóta volt gond a köldökével, szemével, bőrével, fülével... A nagy meg majdnem 1 hónap alatt nem gyógyult ki egy vírusból.
Most sebes és piros a kicsi fülkagylója felül. Nem annyira vészes, de tegnap óta pirosabb lett, pedig elkezdtem ugyanúgy kezelni, ahogy anno az orvosunk egy másik hasonló sebre mondta hogyan kell. Most felhívnàm... De már nem vesz komolyan... 2 hónapja kb heti 2x beszèlünk (ő mondja, hogy x nap múlva szoljak, hogyan alakult pl a köldöke).
Más is ennyire sokat hívja az orvost? Annyira kellemetlen... De nyugodt sem vagyok.
Olyan gyökér volt a gyermekorvos, hogy egyszerre két oltást akart beadni a szegény egy éves ikergyerekeknek, ami már túl sok lett volna, mivel az egyik ötkomponensű, a másik meg kettő. Mondta, hogy karba meg lábba is akar adni, erre megmondtam neki, hogy csak egy oltást kaphatnak, a másikat később!
Mivel az egy oltás után betegek lettek, még szerencse, hogy nem kaptak kettőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!