Már megint beteg lett a fiam, mit csináljak?
Nem akarásnak...
Egyedüli anyuka voltam, sosem vittem betegen.
Nagyszülők nem elérhetők? Nyugdíjas néni a faluból? A főnököd konkrétan kifogásolta, hogy túl sokat hiányzol? Kisgyerekkel ez a helyzet, ezt mindenkinek meg kell értenie.
De valószínű, hogy túl korán ment vissza, akkor szokott ilyen visszaesés bekövetkezni.
Milyen antibiotikumot kapott? Van, hogy olyan makacs a gyulladás, hogy nem elég egy kúra. Látszólag helyre jön, jobban érzi magát a beteg, aztán visszaesik, mert lényegében még mégsem gyógyult meg teljesen.
Ha rendbe jön, koncentráljatok a megelőzésre. Adj neki minden nap C és D vitamint,igyon sok folyadékot mindig, + napi egy alma...(tényleg nem hülyeség). Evés előtt kézmosás...stb.
Lehet, hogy hajlamos erre a betegségre, nekem is gyerekként mindig tüszős mandulagyulladásom volt; fel is vetette a háziorvos, hogy ki kell venni, ha ilyen gyakran beteg leszek - de évről évre javult a helyzet. Már évek óta nem is kaptam el, csak a torokgyulladást...cserében a náthát annál többször... de mindenkinek meg van a gyengepontja.
Tudom, nehéz a munkahellyel, de próbáld megbeszélni a főnökkel, kollégákkal, hogy nem szórakozni vagy otthon. Esetleg, ha olyan a munkaköröd, nem tudsz beválalni home office-ban valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!