Mit csináljak, ha iszonyatosan nyomasztanak a beteg gyerekek?
Figyelt kérdés
Minden média felület nyomja a súlyos beteg gyerekeket, ha lehet mindenkinek segítenék, mindegyik történet iszonyatosan megvisel. Viszont állandóan aggódok a gyerekeim miatt, hogy betegek lesznek..2019. dec. 4. 20:30
2/7 anonim válasza:
Ez engem is erdekelne. Ugyanigy vagyok en is. Nagyon megvisel, ha beteg gyerekekrol szolo torteneteket latok, olvasok. Es rettegek, hogy az en gyerekem is beteg lesz.
3/7 anonim válasza:
Tiltom, törlöm, elkapcsolom, leíratkozok. Egyszerűen nincs annyi kapacitásom, hogy mindenkin segítsek, utaljak és nem mellesleg nekem is van családom. Tudom, hogy van probléma akkor is ha nem jön velem szemben minden nap 5ilyen eset.
4/7 anonim válasza:
Nekünk egyik gyermekünk súlyos beteg. Ráadásul félrediagnosztizálták, műhiba is történt, ettől lett halmozottan fogyatékos. Azóta én is nagyon aggódom a többi gyerekünkért. Olyannyira, hogy pszichológus segítségét kértem. Átléptem az egészséges aggódás határát, gyerekorvos már rosszallóan néz ránk. Érti, hogy miért parázok ennyire, de mindig figyelmeztet, hogy ez káros a gyerekekre. Így én pszichológusi segítséggel próbálom ezt az egészet rendezni magamban.
5/7 anonim válasza:
Mit csinálj? Örülj a sajátjaidnak, öleld meg őket!
A mi kislányunk beteg lett születése után. 3.5 éves, még mindig hordjuk a SOTE-ra. Na ott láttunk aztán beteg gyerekeket.... Még a férjem is emlegette az egyik sorvadt kisbabát sokáig... (el volt sorvadva a teste kb). Soha nem láttunk még olyat, nagyon rossz hatással volt ránk. Azok között a gyerekek között a kislányunk egészségesnek tűnt, és hálát adtunk az égnek, hogy csak ennyi baja van, amennyi!!!
6/7 A kérdező kommentje:
<3
2019. dec. 4. 21:13
7/7 anonim válasza:
2es vagyok. Teljesen igazad van 5os. En is mindig ezt mantrazom magamnak! De mondhat barki, barmit ( en is sajat magamnak), attol meg a retteges allandoan bennem van.
Tudom...pszichologushoz kell menni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!