"Állandóan" beteg gyerekek szülei, hogy lehet ezt bírni?
pedig még nem is "kezdő" lennék .... 2. kislányom most volt 1 éves, a nagyobbik 2. osztályos. ergo a kicsi amióta csak megvan - a hideg időszakban - feszt beteg ..... 3 hónaposan hörghurut, fél évesen rota, jött a nyár, teljesen betegségmentes volt mindenki, szeptembertől idági 4x volt "náthás" .... ebből egyszer gyógyszer is kellett, olyan beteg volt ... egy ilyen betegség majd 2 hét, mire teljesen felépül .... és minden éjjel figyelem és persze nappal is, hogy ugyan vajon változik-e az állapota, mikor mit kap el ... közösségbe nem jár, relatíve óvom mindentől, de itthon ugyebár ott az iskolás tesó és 3 felnőtt ... akik szintén betegek feszt .... anyám pl. 2 hónapja nem tud kikevergőzni a köhögésből ... ez nem állapot .... ez mostmár így lesz mindig???? kíváncsi lennék van-e még rajtunk kívül- akik így küzdenek a nyavalyákkal ... vagy itt mindenkinek mindig majd kicsattan az egészségtől minden gyereke .... ????? ha mégis vannak betegesek, akkor mit csináltok, hogy próbáljátok kivédeni, vagy túlélni .... ???? kérlek, vígasztaljatok meg, hogy nem én vagyok csak ilyen helyzetben .... ja és a kicsi kap vitaminokat, stb., tehát szerintem mindent megteszek, hogy ne legyen beteg. de ..... és azt kérlek, ne írjátok, hogy akkor ne tegyek inkább meg semmit, majd lesz vhogy, mert az nem én vagyok ... :-(((
köszi előre is a válaszokat!
Nem vagy egyedül. Mióta kb. 15 fok alá esett a hőmérséklet, a 1,5 évesen azóta beteg. Pedig nincs nagytesó, nem igazán járunk közösségbe sem. Egy nátha legalább 2 hét, aztán pár nap pihi és kezdődik elölről. Most lekopogom, kb. 3 hete nem beteg. Én a Béres cseppnek tudom be. Szerintem most kezd el hatni. Ez az étvágyán is látszik. 10 kg felett lehet adni, ha van annyi a kicsid, próbáld ki.
Egyébként ne haragudj, de semmi okosat nem tudok írni. Sokszor már én is úgy érzem megőrülök, ha nem lesz rögtön nyár.
1-es vagyok. Kb. november eleje óta adom a Bérest, és most kezdtük el észrevenni a változást.
Úgy tudom kell neki pár hét, mire kifejti a hatását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!