Volt olyan, hogy az orvos vizsgálat nélkül rábökte, hogy semmi baja a gyerekednek? Mit csináltál?
30!
Az anyja gondolom nem értelmi fogyatékos. Látja,hogy a gyereke 10 napja beteg.
AKÁRMIT mond a háziorvos telefonon, ha látom,hogy 3 nap után nem javul a gyerek, viszem a kórházba!
Akinek nincs komolyabb szellemi problémája,az ezt fel fogja fogni szerintem.
Válaszoltam már a kérdés elején. Én írtam a tüdőgyulladásod esetet a kislányomnál.
Szerinted mi lett volna,ha hallgatok a háziorvosra,és nem viszem kórházba? Lehet 3-4 nap múlva itt hal meg!!!
Utólag meg hivatkoztam volna a háziorvosra?
Én vagyok az anyja,én láttam,milyen állapotban volt. A háziorvos látta 5 percig,én meg folyamatosan!
Szerinted ki tudja jobban megítélni a gyerek állapotát?
Mivel a lányom betegen született, számtalan város kórházában számtalan orvossal beszéltem a 7 év alatt.
Tudod,mire jöttem rá? Hogy MINDENT AZ ANYÁNAK KELL TUDNI!
Mindent. Nekem kellett észrevenni,amikor a helyi kórházban rosszul adták a gyógyszert. Nem úgy,mint Pesten. Nekem kellett észrevenni,hogy az egyik gyógyszer üti a másikat.
Pedig tanár vagyok,NEM orvos!!
Mégis azzá kellett válnom. És a legtöbb orvos EL IS VÁRTA, hogy az legyek.
Ennyit a háziorvosi rendszerről. Egy köptető felírására talán képesek.
30as válaszoló!
Senkit! felnőttet sem hagyunk ,hogy 10 napig kif...ossa a lelkét!Egy másfél évessel meg kb a második véres kakinál mindent eldobva irány a kórház!És igen,rengetegszer felül kell írni a háziorvost.Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok egy orvoshoz rohangálós,természetgyógyásznak tanulok,a megelőzés híve vagyok, rengeteg mindent tudok itthon a családban a füvekkel ,olajokkal kezelni, de van egy határ!És a 40 fokos lázú,hányó,véreset fo..só másféléves, az már túl megy minden határon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!